/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Péntek este újra starthoz állnak az agarak!

A soron következő versenynap 07.21-én a 2022-es Magyar Derby győzteséről, a romániai tulajdonban és tréningen lévő Reggie Trendről lett elnevezve, aki veretlenül nyerte meg a tavalyi év legrangosabb versenyét 480 méteren.

A holnapi napon összesen kilenc futamban állnak starthoz az agarak, hatban sprint távon S3-tól S0/S1-ig és háromban 480 méteren A1/A2-től AA0 kategóriáig.
A sok jól ismert kedvenc között pályára áll egy újonc is, Diabolical Emily, Szilágyi Gyula saját tenyésztésű fiatal szukája.
Második versenyes agarak lesznek Lisszabon, Nagy Liliána tréningezettje, aki első versenyén ötödik helyezést ért el, illetve Nala, szintén Szilágyi Gyula agara, aki utoljára tavaly futott nálunk versenyben, majd Isaszegen folytatta pályafutását.
Újra találkozhatunk holnap olyan nevekkel is, mint White Lady, Sarah, Mayki és Skye, akik a háromhetes Derby sorozat alatt nem indultak versenyben, de most legnagyobb örömünkre újult erővel térnek vissza.
A hat fő Derby futam győztesei közül ez alkalommal nem állnak starthoz: Boogie, a Sprint Derby Consolation győztese, Komi, a Sprint Derby Döntő győztese, Jill, a Magyar Derby győztes agara, valamit Ronaldo, a Magyar Derby Invitation győztese.
Nekik további jó pihenést és készülést kívánunk a soron következő megmérettetésekre, a többieknek pedig, akikkel találkozunk holnap, nagyon sok sikert és balesetmentes versenyzést!

Kezdés 19h.

Élő közvetítés: https://kincsempark.hu/elo-verseny-kozvetites/
Fogadás: https://bet.lovi.hu/

SHARE THIS