/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Reggie Trend Kupa

A múlt hét pénteki Reggie Trend Kupa sajnálatos módon három futam után a heves esőzés miatt törlésre került. Az elmaradt futamok nem kerülnek lefutásra a későbbiekben. A versenyszervező úgy döntött, hogy a szeptemberi Őszi Kupa nevű versenynapot átnevezve fogja megrendezni, így névileg pótolni tudjuk azt a versenyt, mellyel a tavalyi Magyar Derby győztes Reggie Trend előtt tisztelgünk.

A megtartott három sprint futam eredményei:

S3-as kategóriában World (Diabolical World) egy fantasztikus start-cél győzelemmel tudott nyerni, ami a Derby három hete alatt elért negyedik és hatodik helyezései után egy igazán szép meglepetés volt tőle mind tulajdonosai, mind a közönség számára.
Szívből gratulálunk tulajdonosának Tóth Zsoltnak és trénerének, Vadi Barbarának!
Befutási ideje: 17.17
Befutási sorrend: World (2) – Cherokee (1) – Pedro (6)

S2-ben Lana (Skyler Star Nysa) egy elképesztő izgalmas hajrát követően szó szerint az utolsó pár méteren jött föl a harmadik helyről és lett célfotóval, mindössze 0.01 század másodperccel megelőzve Irokézt a verseny győztese.
Szívből gratulálunk tulajdonosának és trénerének Tóth-Buday Napsugárnak!
Befutási ideje: 17.33
Befutási sorrend: Lana (5) – Irokéz (3) – Taylor (6)

S1-e s kategóriában Mózes (Air Hammer Mózes) duplázott a Derby napi Kategória futamban elért győzelme után. Egy nagyon izgalmas kezdést követően az első egyenes végére az élre tört és a futam végéig tartani is tudta vezető pozícióját, bezsebelve ezzel élete második győzelmét.
Szívből gratulálunk tulajdonosának és trénerének Baglyos Ferencnek!
Befutási ideje: 17.04
Befutási sorrend: Mózes (1) – Nala (3) – Juno (6)

Fotók: The Sighthound Photographer

SHARE THIS