/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Játszi Díj az ügetőn – kezdés 14 órakor!

Augusztus 12-én 8 izgalmas futam várja a Kincsem Parkba látogató közönséget valamint az online, élő közvetítésen keresztül a versenyeket követő nézőket.

A belépés INGYENES!

Három fiatal kétéves (Fany, Fast Track, First Lady KJ) próbálkozik újra a kvalifikációs idő megfutásával, hogy jövőhéten megmérettethessék magukat az első ifjonc versenyben, a Szalay János Emlékversenyben, valamint Domicella teljesíti vélhetően a próbafutamot.

A nap első futamában népes mezőny áll starthoz, ahol rengeteg gyakran hibázó ügető van, de rendesen körbe mennének, megszorongathatnák a favoritot, Edoardo Ama-t (Keserű Krisztián). Három futamon keresztül a favoritok mindegyike sokadik győzelmére készül, hiszen Davide Flingnek (Veljko Mazsity) és My Dyla LV-nek (Kolozsi József) a második jöhet össze, Zagato-nak (Erdei Péter) pedig a harmadik. Az extra időket futó, Cardenas Baba (Goran Zolnaji) egy szépen csillogó aranyéremmel vigasztalódhat a kiemeltekben szerzett dobogós helyei után. A Jegy Hendikepben kiegyenlített mezőny áll starthoz, akár Credit Card (Szennovitz Adél, Reménység (Lakatos Árpád), Vezér (Weber Zsolt), de még Firefly Shadow (Várhidi Róbert) elsősége sem lenne meglepő. Az Ófalu Hendikepben is teltház jött össze, ahol papíron Bailando (Kolozsi József) képviseli a legjobb esélyt. A nap záró futama a fordulóstartos Penészvirág Hendikep lesz, amelyben egy újabb győzelmet szerezhet, a még mindig kedvező beállításba került, Zóna (Csordás Emil).

SHARE THIS