/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Jön a 2023-as Szuka Díj Döntő!

A megszokottól eltérően mindössze egy hét szünet után holnap, azaz pénteken ismét agárverseny lesz a Kincsem Parkban, méghozzá az egyik legnagyobb verseny az évben, a Szuka Díj Döntő!
Az este folyamán összesen kilenc futamban állnak starthoz az agarak, öt sprint és két 480 méteres kategória versenyben, majd az este fénypontjaként a Szuka Díj Consolation és a Szuka Díj Döntő résztvevőinek drukkolhatunk.

Ezen a napon is bemutatkozik pár újonc, név szerint: Diamond és Champ Junior, Petz László fiatal agarai, valamint Giselle, Tarnai Linda és Kohajda János közös tulajdonú szukája, sok sikert kívánunk nekik első versenyükhöz!

A teljesség igénye nélkül néhány plusz kedvcsináló az estére:

  • S1/S2-es kategóriában a múlt heti versenyt követően újra összecsap Hurrikán, Sky és Jelly Ryo, kérdés, most mi lesz a befutási sorrend, ki lesz benne az első háromban?
  • S1-ben ezúttal is egy futamba került Mózes és Huron. Múlt héten Huron második lett, Mózes pedig harmadik, most vajon hol fognak végezni, visszavág Mózes?
  • Az S0-s futamban újra egymás ellen indul Tamo Blake, Béla, Komi és Devon, akik múlt héten 1., 2., 3. és 5. helyen végeztek, kíváncsian várjuk, hogy ezúttal Mayki és Rio társaságában ki hol fog végezni!
  • 480 méteren A2-ben Boris és World áll újra starthoz egymással egy olyan futamban, melyben két agár, Veyron és Murcielago első ízben próbálja ki magát ezen a távon.
  • Az AA0-s futamban egy agarat leszámítva a múlt heti mezőny küzd ismét egymással; Cannonball, Conamera, Alexander, Pablo és Dark Star, ezúttal Cherry helyett Best társaságában. Akkor a befutási sorrend Alexander-Pablo- Cannonball volt, izgalmas fogadási helyzet, hogy ezúttal vajon ki lesz az első három befutó?

A Szuka Díj Consolation és Döntő futamok önmagukért beszélnek, s bár több agár került lejelentésre az elődöntőt követően, két nagyon izgalmas futamra számíthatunk a Döntővel az élen, melyben a 2023-as szezon Szuka Díj győztese címért folyik a harc. Extra “hab a tortán”, hogy a Döntő futamban starthoz áll a tavalyi győztes, Blue Bell is!!!

Sok sikert és balesetmentes versenyt kívánunk minden résztvevőnek!

Kezdés: 19h

Verseny program: https://mla.kincsempark.hu/racecards/greyhound/2023-08-18
Elő közvetítés: https://kincsempark.hu/elo-verseny-kozvetites/
Fogadás: https://bet.lovi.hu/

SHARE THIS