/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

FEGENTRI vendég lovasok

Szeptember 2-án 4 külföldi amatőrlovas fogja színesebbé tenni a versenynap 2. futamát, a FEGENTRI Nemzetközi Amatőrversenyt.

Matyás Luka (Csehország)

A fiatal lovas 2020 óta versenyzik és közel 20 győzelmet tudott szerezni 114 lovaglásból. Kiemelendő, hogy nemrégiben a franciaországi Clairefontaine-ben is sikerült első helyen célba érnie. Édesapja, a sikeres tréner Václav Luka csapatát erősíti a hétköznapokban.

Eireann Cagney (Anglia)

Eireann 2019 óta rendelkezik engedéllyel, azóta 81 futamban lovagolt és 10 alkalommal tudott nyerni. 2019-ben a híres ascoti versenypályán is sikerült győzelmet aratnia egy amatőröknek kiírt futamban. Szabadidejében szeret golfozni.

Tereza Grbavčicova (Csehország)

Tereza jól ismeri a Kincsem Parkot, hiszen számos alkalommal lovagolt már hazánkban. Tavaly Brownie nyergében győzelmet is tudott szerezni. 2012 óta 240 versenyben lovagolt és 22 győzelmet aratott. Szabadidejében szívesen tölt időt a kutyájával és lovával.

Ruth Dudfield (Írország)

Ruth 2015 óta rendelkezik engedéllyel, első alkalommal ül nyeregbe a Kincsem Parkban. 28 sík és 9 ugróversenyben lovagolt, 5 győzelme van. A mindennapjait is lovak között tölti, munkalovasként dolgozik. Hobbija a futás.

Képek forrása: https://www.fegentri.com/

SHARE THIS