/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Friss hírek / 0 comments

Bűbájos jött, látott, győzött!

Szeptember második szombatján újra az ügetőké volt a főszerep, ahol az első futamban a vártnál kicsit nehezebben, de jött a papírforma, hiszen a nap nyerője, Edoardo Ama (Milan Kovacevic) 3/4 hosszas győzelmet aratott, aki mögött Dreamer (Hajnal Tibor) és Kall Me Queen (Kolozsi László) lettek a helyezettek.

Fél órával később roppant boldog lehetett Boros Károly, hiszen a család saját tulajdonú lovával, Zénó Bokóval szerezte meg pályafutása 60. hajtó sikerét. A dobogóra Breeze Up (Kolozsi László), valamint Bing Crosby AT (Várhidi Róbert) értek fel.

Szintén favorit győzelem született a Milliomos Hendikepben, hiszen kisebb kihagyása ellenére, Very Nice Photo (Vezér Emese) haladt át elsőként a célvonalon. Nagyon szorongatta a későbbi nyerőt, Zara Mia (Nagy Ferenc II.), azonban most meg kellett elégednie az ezüstérmes hellyel. A harmadik helyet az istállótárs, Usain (Komáromi Krisztina) szerezte meg.

A legifjabb reménységek közül, a Szalay János Emlékverseny második helyezettje, Fantastic Love (Balogh Bernadett) tovább javulva, győzelemmel folytatta a karrierjét, aki mögött szintén új egyéni rekordot futva, Fendi (Juhász Balázs) lett a második, míg a bronzérmes, Fatiqué de je t’aime (Fazekas Imre) lett.

A Versenyközegek meghívásos versenye némi meglepetésre Une Dame (Bordács Lajos) elsőségével zárult. Mögötte a tréningtársak,  Vezér (Gódor Dávid) és Antónia Schwim (Földes Bence) lettek a helyezettek.

A napi főversenyben, a hosszútávú Molnár Díjban a remek képességű kanca, Bűbájos start-cél győzelmet aratott Nagy Ferenc II.-vel. Őt a két, szintén jól szereplő ügető, Dolomit Boy (Horváth György), valamint Csillagfény R. (Búrány Adrián) követték.

A Milán Díjban meglepetés született, hiszen hosszak özönével, Danubia Lux (Branko Skenderovic) nyerte a futamot, aki mögött a javulni tudó Escobar (Boris Kecenovic) és Dream of Mine (Fazekas Imre) lettek a helyezettek.

A nap záró futama Blazing Speed és Fejszés Kitti győzelmét hozta, akit Anikó (Weber Zsolt) és Bulibáró (Kolozsi József) követtek.

Folytatás SZERDÁN, amely versenynapra az indulóadás holnap, azaz VASÁRNAP 12 óráig lehetséges, esetleges változtatás SZIGORÚAN HÉTFŐ 12 óráig, mivel aznap már a versenynap programja is készen lesz az esti órákban!

SHARE THIS