/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai agár hírek / 0 comments

Újra elstartolnak kedvenceink péntek este!

Külön izgalommal várjuk a 27-e péntek estét, hiszen a kennel köhögés járvány miatt sajnos a legutóbbi, október közepi versenynapunkat törölnünk kellett, így immáron egy hónapja nem szurkolhattunk kedvenceinknek. A szakág népszerűségét és stabilan felfelé ívelő pályáját mi sem bizonyítja jobban, mint hogy újabb rekordot döntöttünk, hiszen tavaly ilyenkor már “csak” nyolc futam indult, ellenben most pénteken tíz szuper izgalmas futamban állnak újra starthoz az agarak az Őszi Sprint Nagydíj és az Őszi Kölyök Derby Döntő keretében.
A sprinterek a hosszabb kényszer pihenőt követően újult erővel mérik össze gyorsaságukat S3-tól egészen S0 kategóriáig, összesen hét futamban.

Az este fénypontja a 8. futam, az Őszi Kölyök Derby Döntő lesz, melyben az Elődöntőből tovább jutott hat fiatal küzd a rangos címért;

  • Bridie (1) és Molly (2) a Weekend Offender Kennel versenyzői Labancz Zuzsanna tréningjéből
  • Eclipse (3) Forgács Lóránd agara, valamint
  • Diamond (4) Champ Junior (5) és Panthera (6) a romániai Petz’s Silver Stars Kennel ifjú titánjai, Petz László kezei közül.

Bár a versenynap elnevezése Sprint Nagydíj, azért a 480 méteres agarakról sem feledkeztünk meg, az utolsó két futamban övék lesz a főszerep.

Nagyon sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 18h-tól élőben a lelátókon, illetve online is a képernyők előtt!

Élő közvetítés: https://kincsempark.hu/elo-verseny-kozvetites/
Fogadás: https://bet.lovi.hu/

SHARE THIS