/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Creatine triplázott

Folytatta menetelését Creatine (Hajnal Tibor), a kitűnő ötéves a Hóra II. Sándor Emlékversenyben is magabiztos volt, így övé lett a szombat délutáni ügető legrangosabb futamának első díja. A favorit többek között a megint jól mozgó Carlos Fox, valamint a szintén esélyes Balerina R. előtt szerzett újabb győzelmet. A Hóra Sándor Emlékverseny is tiszteletdíjas futam volt, a zavaros lefolyású versenyben hárman is galoppoztak, Diana Krall AT (Goran Zolnaji) viszont nem rontott, és begyűjtötte első idei sikerét.

Balogh Bernadett számára biztosan emlékezetes marad ez a délután, hiszen a Gárdony Díjban, a nyerő Lolly Pop sulkyjában pályafutása 100. győzelmét ünnepelhette. Gratulálunk!

Eldőlt az idei Kincsem Park Kupa sorozat, a hatodik etapot Cukrom nyerte könnyedén Gyolai Nikolettel, az összetettben azonban Erdei Péter ugrott az élre és nyerte a pontversenyt, köszönhetően Vakarcs RG ezüstjének.

A program elején két újonc dominált, Treue és Eunike T Boko küzdelméből előbbi került ki győztesen, köszönhetően többek között Búrány Adrián nyugodt hajtásának. Az első két helyezett egyaránt Milan Tisma tulajdona, joggal lehet boldog a házibefutót követően.

Hozta a papírformát Vitya (Lakatos Árpád) a Lila Akác Hendikepben, a rutinos herélt tetszés szerint utasította maga mögé ellenfeleit az 1900 méteres futamban. Kizárólag hölgyek ülhette kocsiba az Amazonverseny Hendikepben, a „csajok csatáját” pedig Villeneuve és Takács Eszter Cseperke nyerte könnyedén. A nap végére egy rendkívül látványos finis jutott, a két körös Bűvész Hendikepben Unique már nyerőnek látszott, azonban az utolsó száz méteren elindult az egyik esélyes Cunami (Nagy Ferenc II.), és hatalmas hajrával, pont a célban elkapta riválisát.

Folytatás jövő szombaton, a várva várt szerb-magyar találkozóval!

SHARE THIS