/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Remek versenyek a szerb-magyar napon

A várakozásoknak megfelelően színvonalas futamokat, izgalmas csatákat, és a vizes pálya ellenére többször remek lefutási időket hozott a hagyományos szerb-magyar ügető találkozó. A délután legrangosabb futamában, a Szabadkai Díjban az egyik favorit, Cardenas Baba szerzett könnyed győzelmet, a nagyon erős kezdőtempóra a finisben még rá tudott tenni, nem csoda hát, hogy a nap legjobb idejét, 14.7-et ügetett Goran Zolnaji klasszisa. Az idomárhajtó dupláját az Adai Díjban Coach Degli Dei hozta, Simon Gréta kitűnő importja szép küzdelmet követően verte legnagyobb riválisát, Street Genius-t.

A kilenc futam során Nagy Ferencék is dupláztak, az első futamban, a Srbobrani Hendikepben Vanderle realizálta esélyét, míg a kilencedik felvonást, a lassú, taktikai versenyt hozó Despotovoi Hendikepet Usain nyerte Komáromi Krisztinával, ezzel foglalva keretbe a versenynapot.

A harmadik duplázó Milan Tisma tulajdonos volt, a Joó Róbert Emlékverseny – Kétévesek Versenyében Freya T Boko, míg a Dolovoi Díjban Treue hozta az elsőséget, ezzel folytatták legutóbb megkezdett nyerő sorozatukat.

A Csantavéri Díjban Daytona Spav korrigálta legutóbbi hibáját, és tetszés szerint verte ellenfeleit, ezzel pedig már hét győzelmet számlál. Éden Evo is szépen menetel, az UKSS Beograd Díjban a befutóban utasította maga mögé egyik szerb riválisát, Cher Broline-t. Új istállójában ennél jobban nem kezdhetett volna Csábító R., a korábban a legjobb évjárattársai között is megforduló ötéves a Zombori Hendikep befutójában villant meg kihagyását követően.

SHARE THIS