/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Ügető Szilveszter 2023

A 2023-as év utolsó napján, az Ügető szilveszteri programsorozatot három agárversennyel zárta a Kincsem Park.

Az első futam 280 méteren indult el, melyen Legend (Belfast Legend), Papa Adrian egyik legújabb agara nyert. Befutási ideje: 17.08 (S1).
A futam befutási sorrendje: Legend (3) – Gallardo (5) – White Lady (4)

A második futamot, mely már 480 méteren indult el, sajnálatos technikai okok miatt a versenyintézőség érvénytelenítette.

A harmadik futamban, szintén 480 méteren Reggie (Reggie Trend) óriási győzelmet aratott, sorozatban harmadik alkalommal, a Reggie Trend Kupa VI. és az Őszi Sprint Nagydíj VII. futamának győzelme után. Tulajdonosa és trénere Papa Adrian, aki idén másodszor nyerte el az Év Trénere címet, egy igazán szép eredménnyel zárta ezt az évet, szívből gratulálunk neki! Reggie befutási ideje: 29.07 (AA0)
Befutási sorrend: Reggie (1) – Hero (5) – Jelly Ryo (6)

Bár ez az év a temérdek maradandó jó emlék és élmény mellett tartogatott bőven kihívást és kellemetlenséget is, a Kincsem Park vezetőségének maximális támogatása mellett a 2024-es évben is megteszünk minden tőlünk telhetőt azért, hogy a magyarországi profi agárversenyzés továbbra is emelkedő ívet mutasson minden tekintetben. Köszönjük a tulajdonosok, trénerek és a rajongók kitartó türelmét és lelkesedését, hamarosan újra találkozunk!
Az agár szakág teljes stábjának nevében jó pihenést és regenerálódást kívánunk minden agárnak és tulajdonosának a téli időszakra!

Fotók: Simkó Szilárd https://akutyafotos.hu/

SHARE THIS