/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Esős délután, izgalmas finisekkel

Március első szombatján is érdemes volt a hazai ügetőket figyelni, mert a csapadékos idő ellenére remek küzdelmeket és jó osztalékokat hozott a versenynap. A nap elején Endless Love és Joze Sagaj győzött a Nyeretlenek Versenyében. Fél óra múlva Chip Chip Chip megtörte a jeget, 29. futására győzni tudott a 108. Magyar Ügetőderby második helyezettje. A sikerben elévülhetetlen részt vállalt tulajdonos-hajtója, Bordács Lajos, akivel három támadást védtek ki az utolsó métereken. Remek napot zárt az a csapat, mert fél óra múlva a Zsófi and Luigi istálló másik kedvence, Ann Bella M is győzött Márton Lajossal, realizálva esélyét Andy Baby ellenében.


A nap negyedik futamában a Paulovicz családra emlékeztünk, a verseny méltó volt a névadókhoz, a százas táblánál négyen még szinte egyvonalban haladtak, csak az utolsó métereken, a célban volt elöl Elegáns Hölgy és Fejszés Kitti, akik nagy hajrát követően dupláztak. Hasonló volt a fogatókönyv a Póz Hendikepben is, itt Ducks és Balogh Bernadett volt a főszereplő. A nyerő páros nagyon látványosan jött a befutóban és mindenkin átszaladva győzött. Angyal Andor idomár Dancing Ladyvel is győzött, ekkor Dukai Tamás volt a nyerő ló társa. Horváth Zoltán istállója is remek napot zárt ezúttal is, nekik a duplázás Count Basie AT és Tänczer Tamás sikerével jött össze a Lápvirág Hendikepben. A napi főverseny nemzetközi csapatot hívott a startjához a külföldi lovak most is jók voltak, Krack du Clocher biztosan nyert a remek ötéves Dolomit Boy előtt, míg a szlovénok másik aspiránsa Denalda Op lett a harmadik.
A nap trénere és az ezzel járó 50.000 forint nyertese Kolozsi László lett 18 ponttal úgy, hogy lovai nem nyertek versenyt, viszont majd minden futamban gyűjtötték a pontokat. Balogh Bernadett 16 egységgel lett második, míg Angyal Andor és Horváth Zoltán teljes holtversenyben, 14 ponttal a harmadik.
Folytatás jövő szombaton, március 9-én!

SHARE THIS