Az „Év Lova” a champion istállóhoz került

Újabb rendkívüli hír látott napvilágot a hazai galopp szakág életében, a nagyreményű Géza után egy klasszisát is eladta a Jazy Team, a 2024-es szezon „Év lovának” is megválasztott Agreement, az örökös Derby-nyerő Intergaj istállóhoz került. A tavalyi évben championi címet szerző futtatók vélhetően nagyot fogtak az ötéves sárga ménnel, aki a Kincsem Díjban élete formáját futva verekedte be magát az angol vendégek közé. A bevált csapaton nem változtatnak, így a jövőben is Csontos Pál idomításában marad, akinek a munkáját továbbra is a sokszoros chamopion zsoké, Stanislav Georgiev segíti.

Az eladások sora egyébként tovább folytatódik, szintén friss hír, hogy Bársony Erzsébeték a korábbi Nemezti Díj győztestől, Arames-től is megváltak. A négyéves pej mént júniusi, prágai futása óta nem láthattuk, de immár a SANDROVO istálló tulajdonában folytathatja. Természetesen a német import is marad a megszokott helyén, az ő felkészítésért is Csontos Pál felel.

A közönség már biztosan várja a két kiváló telivér visszatérését, új színekben is nagy sikereket arathatnak az idei szezon során!

SHARE THIS