/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Magyarok külföldön / 0 comments

Magyar indulók a Preis der Stadt Wien-ben

Újra lesz magyar indulója Bécs egyik legrangosabb ügető futamának, a 15.000 euróval dotált Preis der Stadt Wien-nek, ugyanis a 2021-es Victory Knick és Csordás Emil páros után, Goran Zolnaji két aduásza, Cardenas Baba és Unno del Duomo fog részt venni a 1600 méteres roppant erős, nemzetközi versenyben szombat délután.

Cardenas Baba nyerte 2024-ben a Pulay Kornél Emlékversenyt

 

Kilenc kiváló képességű ügető méri össze tudását, ahol a magyar színeket képviselve, az idén már két kiemelt versenyt is nyerő, Cardenas Baba Roman Jerovsek-kel a 3-as starthelyről, míg a Simon’s istálló 11 éves klasszisa, Unno del Duomo 8-as startszámmal,  Milan Zan társaként vág neki a mérföldes futamnak.

Unno del Duomo szép győzelmet aratott a 2023-as Sennyey Géza Emlékversenyben

 

A verseny startjának várható időpontja 15:40. Az indulók sorában találjuk még többek között a tavalyi évben Svédországból Ausztriába került Global Braveheart-ot Hubert Brandstätter-rel, a 2023-as osztrák szezon Badener Meile-nek nyerőjét Oscarello-t Christoph Fischer-rel, valamint a Németországból érkező Tyron Hill-t is Josef Franzl-lel.

A verseny részletes programja ide kattintva érhető el, az élő közvetítést pedig a krieau.at live stream feliratára kattintva lehet nézni.

SHARE THIS