/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Agárversenyekkel indul a Food Truck Show!

Május 3-án, a Food Truck Show első napján 10 fantasztikus futamban állnak pályára a versenyagarak a Kincsem Parkban. A délután és este folyamán hét sprint és három 480 méteres futamot izgulhatunk végig, mely futamokban lesznek teljesen új, pályakezdő agarak is és régi “öreg motorosok” is, akiknek a nevét már jól ismeri a Nagyérdemű.

Első versenyes agaraink:

  • Hermes (Haile Selassie) Tibi Popescu (RO) agara, aki Ganyecz Mihány tréningezésében áll pályára az első futamban, S3-as kategóriában.
  • Tamo Puskás (Cserihegyi Tamo Puskás Öcsi) a Cserihegyi Kennel saját tenyésztésű agara, Komáromi Diana tulajdonában és tréningjében mutatkozik be szintén S3-as kategóriában.
  • Tony (Tico Fless Lautaro) a versenynap legfiatalabb indulója, Demjén Tamás saját tenyésztésű és tréningjében lévő fiatal kanja S2-ben áll starhoz.
  • Veszti (Homokvihar Veszetgzár) a Homokvihar Racing Greyhound Kennelben született kan Szajka Kálmán és Ripszkiné Sárffy Judit közös tulajdonában és Ripszki Tamás tréningjében mutatkozik be S2-ben.
  • Rapido (Homokvihar Rapido) Berger Sándor tulajdonában és tréningjében áll és szintén S2-es kategóriában áll starthoz.
  • Cash (Tico Fless Cash) szintén Demjén Tamás fiatal agara, aki a Tavaszi Kölyök Derby-re készül, már első versenyén is 480 méteren indul A2/A3-as kategóriában.
  • És végül, de nem utolsó sorban Sissy (Petz’s Silver Stars C-River Song) Petz László saját tenyésztésű szukája, aki szintén készül a Tavaszi Kölyök Derby-re Cash-el egy futamban mutatkozik be a nagyközönség előtt.

A jól ismert neveket még felsorolni is hosszú lenne, egy azonban biztos, ez a versenynap is bővelkedni fog izgalmakban és meglepetésekben, ahogyan azt már megszokhattuk az agárversenyeken.

Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel!
Kezdés: 18h!

 

Élő közvetítés: https://kincsempark.hu/elo-verseny-kozvetites/
Fogadás: https://bet.lovi.hu/

SHARE THIS