/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Szent István Díjról

Angyal AndorFárosz: Felkészülésén továbbra sem változtattunk semmit, hiszen idei futásaival elégedettek vagyunk. A Háromévesek Nagydíjában sajnos a startnál vétett egy kisebb hibát, de utána megmutatta, hogy igenis van keresnivalója az évjárata legjobbjai között.

Robert GramüllerFriday Night: Legutóbbi futása alkalmával is bizonyította tehetségét, hiszen egy újabb ezüstérmet szerzett Freya T Boko mögött. Az ezt követő regenerálódása rendben zajlott. Folyamatosan dobogós helyezéseket produkál idomítottam, így ebben a versenyben is az első három hely valamelyikére várom őt.

Búrány AdriánFreya T Boko: A Háromévesek Nagydíjában aratott győzelmével sokunknak okozott felejthetetlen boldogságot. Idei legfontosabb versenye után is töretlen maradt a jó kedve, ezért döntöttünk úgy, hogy jelenlegi tudását összehasonlítjuk más évjáratok legjobbjaival. Mindig igyekszünk egy picit finomítani a beállításán és javítani a formáján, ennek ellenére a realitás egy dobogós helyezés lehet számunkra.

Hajnal TiborEastwood: A Derby-ben váratlanul hibázott, azonban az azelőtti futásai bizalomra adtak okot. Remélem újra a Derby előtti formájával tér vissza a Szent István Díjba és akkor eredményes szereplést várok tőle.

Balogh BernadettEnjoy: A Derby óta továbbra is remek formában van, habár a fordulóstart nem a kedvence. Ennek ellenére bízunk benne, hogy a legjobb arcát fogja mutatni és akkor jó futást várunk tőle.

Veljko MazsityBonaparte Boss: Fantasztikus klasszisom idén is hűen adja elképesztő tudását, melyet minden futása alkalmával teljesen ki is ad magából. 60 méteres térhátránya ellenére, extra tehetsége révén ebben a versenyben is eredményes szereplést várok tőle.

SHARE THIS