/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Szent István Díj a Kincsem Parkban

Augusztus 20-án egy teljesen egyedülálló versenynappal készül a Kincsem Park, amire eddig még nem volt példa az intézmény fennállásának 99 évében. Ezen a napon mindhárom szakágnak – Ügető, Galopp és Agár – lesznek versenyei délelőtt 10h-tól egészen este közel 20h-ig.

Az agár szakág ‘Szent István Díj’ néven hat futammal készül, melyekből négyet 280 méteren, kettőt pedig 480 méteren futnak a neveztettek. A futamoknak ez alkalommal nincs kategória megjelölésük, így ez a versenynap nem számít majd bele az egész éves teljesítményt értékelő címekbe, mint Év Agara, Év trénere stb.

A nap első versenyes fiataljai a Gepárd King Kennel agarai, Kenndy, Kloe és Katie, Szegedi István és Szegedi Istvánné saját tenyésztésű agarai.

Külön öröm számunkra, hogy ezen a jeles napon, a Magyar Államalapítás ünnepén két romániai futtatót is üdvözölhetünk a nevezők között; Papa Adriant és Marian Mateit, akik összesen négy, a közönség számára jól ismert agárral – Legend, Syd, Sydney és Minnnie – képviselik magukat.

Részletes versenyprogram a többi nevezővel az alábbi linken látható: https://kincsempark.hu/data/versenyprogram/2024/versenyprogram_2024_08_20_agar.pdf

A rendezvényre a belépés díjtalan. Nagyon sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Első futam: 18:10

Élő közvetítés: https://kincsempark.hu/elo-verseny-kozvetites/

Fogadás: https://bet.lovi.hu/

SHARE THIS