/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Fantasztikus Enjoy

Tovább folytatja menetelését Enjoy (Fazekas Imre), a kitűnő négyéves ezúttal a Szent István Díjban zúzta el a mezőnyt, kisebb hibája ellenére 14,6-os, bődületes korosztályos pályarekorddal szerzett újabb nagydíj trófeát. Jól futottak a háromévesek is, Freya T Boko ért fel a dobogó középső fokára, míg harmadiknak Friday Night érkezett meg.


A délelőtt másik kiemelt futamában, a Szalay János Emlékversenyben látványos finist produkáltak a csikók. A favorit Ginevra (Fazekas Imre) az utolsó lépéseken hozta el a győzelmet Gucci és a sokáig vezető Gomez de Boko ellenében.

A Pikoló Díjban El Nino N (Angyal Andor) szabadult meg nyeretlenségétől, biztosan hajrázta le Francesca-t a cél előtt. Az Inarchi Hendikep lélegzetelállító befutót hozott, Zénó Boko (Lakatos Csaba) a mezőny közepéről elindulva terítette le a szinte egyvonalban küzdő riválisait. A Merengő Díjban Edoardo Ama (Keserű Krisztián) tudott duplázni, míg a Döme Emlékversenyt szinte végig vezetve húzta be Universal Boy (Kolozsi Sándor). A “nap trénere” bónuszt minimális különbséggel Nagy Ferenc II. húzta be Veljko Mazsity és Kolozsi Sándor előtt.

Folytatás vasárnap, Badenben, majd pedig szeptember 7-én, a nemzetközi napon!

SHARE THIS