/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Lyreen Mover Díj a Kincsem Parkban

Az augusztus 20-i ünnepi versenynap után újra visszaállunk a “normális kerékvágásba” és teljes gőzerővel, összesen 11 futammal indítjuk útjára az őszt, ráadásul egy nem is akármilyen versenynappal, hanem az agársport nemzetközileg is méltán kiemelkedő agarának, Lyreen Mover, alias Drogbának az emlékversenyével!

Nagy öröm számunkra, hogy nemcsak, hogy ennyire sok nevezőnk van egy-egy versenynapra, hanem hogy ilyenkor is vannak fiatal titánok, akik még csak most mutatkoznak be a nagyérdemű előtt.

Első versenyes agaraink most pénteken:

  • Erika Kapitány (Homokvihar Erika Kapitány), Szajka Kálmán – Homokvihar Racing Greyhound Kennel – saját tenyésztésű szukája, a magyarországi veteránok egyik kiemelt tagjának, Deep Night-nak a kölyke.
  • Demi (Fire Height Etta) és Jewel (Alaskan Jewel), Tőzsér Tamás legújabb import agarai, akik nem csak a Kincsem Parkban, de Magyarországon is most állnak először starthoz, ami mindig nagy öröm számunkra, hiszen mivel nem teljesen kezdő agarakról van szó, a futamokat külön izgalmassá teszik.
  • Kelly (Gepárd King Kelly) a Szegedi házaspár saját tenyésztésű szukája, akinek alomtestvérei; Katie, Kenndy és Kloe ezúttal már másodszor állnak pályára.
  • Ella (Dragonhearth Ella), Daniel Gavris új tréningezettje, akiről ugyan nem sokat tudunk egyelőre, de kíváncsian várjuk a szereplését.

A Lyreen Mover kategória futamok – melyből nyolc sprint, három pedig 480 méteres távon indul – tetőpontja a Lyreen Mpver Díj, melyet Drogba egykori tulajdonosa és trénere, Tenczel Gábor álmodott meg, a 480 méteres nyílt osztályos futam lesz, melynek győztese 1 évre hazaviheti a Drogba lábáról mintázott bronz vándorserleget.

Az izgalmas futamok és a jó hangulat garantált, elvileg a csodás kora őszi idő is, úgyhogy várunk mindenkit nagyon sok szeretettel 18h-tól pénteken az agaras lelátón, a háromnapos ‘Nemzetközi Agár és Lóverseny hétvége’ első napján.

Részletes versenyprogram: https://mla.kincsempark.hu/racecards/greyhound/2024-09-06

Élő közvetítés: https://kincsempark.hu/elo-verseny-kozvetites/

Fogadás: https://bet.lovi.hu/

SHARE THIS