/ by /   E-Turf Magazin, Érdekességek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Tippmix – Marschall József Emlékverseny

Saska HorvatskiZaire Wise As: Idén télen került az idomításomban, két alkalommal állt starthoz júniusban, ahol mindkétszer győzni tudott. A két heat-es, „Duzijanca” győzelme után döntöttünk úgy, hogy elindítjuk ebben a nagy presztízsű versenyben. Futásról-futásra egyre jobban teljesít és tréningben is jól mozog. Véleményem szerint hét remek ügető fog csatázni a győzelemért, így szerintem bárki nyerhet.

Robert GramüllerBlind Date és Uccelone: Blind Date esetében egy kissé ideges természetű kancáról beszélünk, de elképesztő tehetséggel van megáldva, így, ha ki jön neki a lépés, az első három hely valamelyikére odaérhet. Uccelone-nak talán valamivel nehezebb a feladata, de ő is remek teljesítményt nyújtott legutóbb, így jó futást várok tőle is.

Balogh BernadettDigital Races: Hosszú kihagyás után áll újra starthoz. Felkészítése jól sikerült, nehéz ellenfeleket kapott, de tisztes helytállást és jó futást várunk tőle.

Janko SagajMaugli: Idei szezonjára nem panaszkodhatunk, fantasztikus teljesítményt produkált eddig. A badeni pályája úgy tűnik, nem tartozik a kedvencei közé, mindig volt valami hátráltató tényező, ami miatt nem tudott úgy szerepelni, ahogy vártuk. Tréningben szokás szerint minden rendben volt vele, szerintem top formában van, így eredményes szereplést várok tőle.

Lakatos CsabaDragons Bar: Tavaly téli, svédországi futása után közel fél évet hagyott ki, majd két remek versennyel jelentkezett a Kincsem Parkban. Ezt követően Baden bei Wien-ben állt starthoz, de az ottani pálya nem igazán tetszett neki, ennek ellenére is, jól hajrázva a negyedik helyen értünk célba. Véleményem szerint azóta tovább tudott javulni, viszont, hogy ebben a mezőnyben ez mire lesz elég, az kérdéses. Bízom eredményes szereplésében!

Goran ZolnajiCardenas Baba: Legutóbbi versenyében szenzációsan teljesített, amely után megfelelően regenerálódott. A tréningek során jól mozgott és jó kedvnek is örvend. Nehéz mezőnybe került, de remélem, hogy egy kisebb helyezést elcsíphetünk majd.

SHARE THIS