/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Kincsem+ TUTI – 110. Hungária Díj

Papp IstvánTreue: Idomítottamat igen nehéz feladat elé állítottuk, azonban sokat nyugodott, mióta hozzám került. Utolsó tréningje alkalmával nagyon jól és frissen mozgott ezúttal a mindenki által ismert, Joseph Verbeeck hajtja. Véleményem szerint a Prolongo istálló lovai, Enjoy és Eternity Bar a legesélyesebbek, így, ha közel végeznénk hozzájuk, nagyon elégedettek lennénk Treue szereplésével.

Janko SagajVaiana Viva: Utolsó két futásánál sajnos nem alakult jól számára a start, emiatt sok teret vesztett azokban a versenyekben. Tréningben ettől függetlenül remekül dolgozott, ezért is indítottuk el ebben a fordulóstartos versenyben, ugyanis ezt a fajta indítást jobban kedveli. Eredményes futást várunk tőle!

Veljko MazsityEternity Bar: A Derby-ben szerzett szép ezüstérme után, a Kanca Díjban egy fantasztikus győzelemmel örvendeztetett meg minket, azóta most áll először starthoz. A tréningek során töretlen maradt a jó kedve, így bízunk az eredményes szereplésében.

Gerhard MayrPower Hill: Elképesztő formában van Power Hill, amelyet legutóbbi, berlini futásával is igazolt. Legnagyobb ellenfelemnek a német, Nelson Newport-ot tartom, így, ha minden szerencsésen alakul számunkra a versenyben, mindenképpen dobogóra várom idomítottamat.

Balogh BernadettEnjoy: Nehéz versenybe került és a fordulóstart sem a tartozik a kedvencei közé, de legutóbb is megmutatta, ha jó napja van, akkor bármire képes lehet. Jó futást várunk tőle.

Robert GramüllerNelson Newport: Sajnos a Német Derby-ben, jobb kézre galoppozott, de előtte bombaformát igazolt. Amennyiben minden jól alakul számára, döntős szereplést várok tőle.

Lakatos CsabaCampari Jet: Hosszú kihagyás után, egyszer állt starthoz a Kincsem Parkban, ahol jó formát mutatott. Azóta munkában frissen és jól mozog. Egy kisebb pénzdíjas helyezés elérésével már elégedettek lennénk.

SHARE THIS