/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

ÜTOE kitelepülés a Nemzetközi Lóverseny hétvégén

A fantasztikus Nemzetközi Lóverseny Hétvége szombati napján a nézőközönség nem csak elképesztő finiseket láthatott az ügető lovak és hajtóik jóvoltából, hanem az Ügető Tenyésztők Országos Egyesületének szervezésében számos érdekes programon vehettek részt az érdeklődők.

Elsőként minden kérdésükre választ kaphattak az egyesület által kihelyezett standnál a versenynapra kilátogatók, akik nem csak a szurkolói hídon vagy a VIP buszból, belülről nézhették végig a versenyeket, hanem kipróbálhatták profi hajtók közreműködésével a kettes kocsiban való hajtást is.

 

Minden programra előzetes jelentkezésre volt szükség, amelyet a kitelepülésnél roppant egyszerűen és azonnal meg lehetett tenni az egyesület kedves kollégáinál. A versenynap folyamán 80 érdeklődő jelentkezett az egyesület által szervezett nyílt napokra, amelyek az elkövetkezendő hetek szombati napjain kerülnek megrendezésre.

 

A nyílt napon minden információt megtudhatsz az ügetőhajtásról és megtapasztalhatod milyen különleges élmény. Az istállólátogatás során megismerkedhetsz a lovakkal és a trénerekkel egyaránt, valamint felteheted a kérdéseidet is. Jelentkezz: ugetohajtas@ugeto.com

 

Az Ügető Tenyésztők Országos Egyesületének kitartó munkájának köszönhetően reméljük sok ember szívébe belopja magát ez az egyedülálló lósport, az ügető!

 

Fotó: Péter Réka, BNDK

SHARE THIS