/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai galopp hírek / 0 comments

Seperate Opinion Díj a vasárnapi galoppon – kezdés 13 órakor!

Újabb nyolc futammal folytatódik a galopp ősz a Kincsem Parkban, a napi főverseny a 2200 méterre kiírt Seperate Opinion Díj lesz. Parázs küzdelmet ígér a félig-meddig “Derby” visszavágónak is beillő ütközet a háromévesek közt, Tervel Han (Stanislav Georgiev), Flying Aquangel (Jaroslav Línek) és Carreras (Kelemen Zénó) főszereplésével.

Szintén érdekes találkozóra van kilátás a mérföldes Molnár Ernő Emlékversenyben, ahol a duplázni vágyó Vampa di Bocca (Koricsánszky Virág) mellett a legutóbb egyaránt dobogón végző Frangipáni (Jaroslav Línek) és Wakuda (Jozef Parigál) közül kerülhet ki a győztes.

A Miss Vikaniko Hendikepben 1400 méterre az egyre stabilabb és új kézben futó Timimoum (ifj. Fejes Lajos), míg az Amazing Allegra Hendikepben 1600 méteren a régóta esedékes Celektív (Sándor Péter) érhet révbe.

Középtávon rendezzük az Overpace Hendikepet is, amelynek az utóbbi időben mutatkozó valamint dobogóra is érő Fokos (Suták Csenge) és Ménrót W (Fézer Ramóna) lehet a várományosa.

A délután majd a sprinterek 1200 méteres sebességmérőjével, az Alfkona Hendikeppel zárul, ott az erősebbek között is kitűnő Amazon Goddess (Fézer Ramóna) reménykedhet a sikerben. A nap elején természetesen a nyeretlenek is szóhoz jutnak, két felvonásban.

Részletes program az alábbi linken: https://kincsempark.hu/data/versenyprogram/2024/versenyprogram_2024_09_15_galopp.pdf

Tarts velünk és szurkolj a kedvenceidnek, most vasárnapi is!

SHARE THIS