/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai agár hírek / 0 comments

09.20. péntek: Outdoor Jill Díj

Szeptember 20-án pénteken a 2023-as év Magyar Derby Döntő nyerteséről elnevezett versenynapon, az ‘Outdoor Jill Díjon’ állnak starthoz az agarak, összesen kilenc futamban.

A versenyek között hat sprint és három 480 méteres futam lesz látható vegyesen új, és már jól ismert nevekkel. Most debütáló versenyzőink:

  • Koppány, Kimo és Kenzo, a Gepárd King Kennel tulajdonosainak, Szegedi Istvánnak és feleségének, Irénkének a saját tenyésztésű agarai, a ‘K’ alom kanjai, akiknek szuka testvéreivel, Katievel, Kloeval, Kenndy-vel és Kelly-vel már találkozhattunk az előző két versenynapon. Most a fiúkon a sor, hogy bemutatkozzanak a lányok mellett, így Istvánék Szajka Kálmán mellett (Homokvihar Kennel 11 indulóval) a versenynap második legtöbb agarat nevezett futtatóivá léptek elő.
  • Dézi – Diabolical Dézi – Szilágyi Gyula szintén saját tenyésztésű agara (Diabolical Kennel) néhány isaszegi verseny után nagy örömünkre ezúttal a Kincsem Parkban is szerencsét próbál.

A fiatalok mellett sok jól ismert névvel és kedvenccel találkozhatunk ezen a kicsit már hűvösebbnek érkező péntek estén, ami viszont igazi angol agárnak való idő lesz, így remélhetőleg szép teljesítményeknek és kilenc szuper izgalmas futamnak lehetünk majd a szemtanúi.

A belépés és a parkolás a Park egész területén szokás szerint most is ingyenes lesz!

Kezdés 18h, várunk mindenkit nagyon sok szeretettel!

Részletes versenyprogram: https://mla.kincsempark.hu/racecards/greyhound/2024-09-20

Élő közvetítés: https://kincsempark.hu/elo-verseny-kozvetites/

Fogadás: https://bet.lovi.hu/

SHARE THIS