/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Soldo Díj a szerdai ügetőn – kezdés 15 órakor

Nyolc remek futam és 76 ügető ló és hajtóik (a kvalifikációs és próbafutammal együtt) várják, hogy csatázhassanak a jobbnál-jobb helyezésekért.

A belépés továbbra is ingyenes!

A versenynap részletes programja ide kattintva érhető el: PROGRAM

A nap első futama a teltházas Jánosbogár Hendikep lesz, amelyben ha minden rendben lesz Big Ben Pax-szal (Kolozsi Sándor) nyerheti a futamot. Erős ellenfélnek ígérkezik azonban, a rendszeresen döntős Cunami (Nagy Ferenc II.), a régóta a célt kerülgető Atom Maki (Kovács József), Firefly Shadow (Erdei Péter) és Inforgettable (Weber Zsolt) is.

A Kincsem Park Kupa Hendikep V. állomásán Farinelli (Dukai Tamás), Bing Crosby AT (Mészáros Patrik am.) és Chicago (Ifj. Turbucz Sándor) dönthetnek a jobb helyezések sorsáráról, míg a fordulóstartos Napospart Díjban Full Speed (Várhidi Róbert) győzelme tűnik a legvalószínűbbnek.

A nap negyedik versenye a tiszteletdíjas Gosztonyi Dénes Emlékverseny lesz, ahol a Kincsem Parkban először futó, Flawless Hope (Milan Kovacevic) egy első hellyel mutatkozhat be a budapesti pályán. Megnehezítheti a favorit dolgát még Felix Charme (Vezér Emese), a régen látott Felhők felett (Zoltan Ozsvar), valamint Bitangjó (Szennovitz Adél) is.

Izgalmas versenynek ígérkezik a Joker Díj is, ahol papír esélyt képvisel Eunike T Boko (Goran Zolnaji), csakúgy, mint a következő futamban idomárja kezében Best Boy (Kolozsi László).

A napi főverseny a fordulóstartos Soldo Díj lesz, amelyben az élről forduló Daytona Spav (Veljko Mazsity) megszaladhat annyira, hogy ne érjék utol. Dolomit Boy (Márton Lajos) az Ötévesek Nagydíja óta nem futott, ettől függetlenül, új kézben döntős szereplése várható, csakúgy, mint Palace Bo-nak (Fazekas Imre) és a régi top formáját idéző Devoted-nak (Csordás Emil).

A nap záró versenye a Júdás Hendikep lesz, 18:30-as várható start idővel. Térhátrányból indulva, de az esélyénél lévő Diamond Ville (Vicen Pál) lehet a győzelem egyik fő várományosa, azonban élről Barakka SS és CR-Seven (Fazekas Imre) is odaérhet a dobogóra.

SHARE THIS