/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények az Őszi Kanca Díjról

Kolozsi László Zaira LV: Kisebb pihenőt követően áll starthoz ebben a versenyben, ahol, ha korábbi formáit tudja hozni, egy pénzdíjas helyezésre odaérhetünk.

Juhász BalázsFendi: A mutatott teljesítménye alapján egy kisebb pénzdíjas helyezést tűztünk ki reális célnak. Legjobb esélynek Freya T Boko és Eternity Bar tűnik.

Búrány AdriánFreya T Boko: Legutóbbi futása óta változatlanul folytatta felkészülését az őszi versenyekre. Összességében jól érzi magát, munkáival elégedettek vagyunk, így bízunk benne, hogy az idősebb klasszis kancákkal is fel tudja venni a versenyt.

Lakatos CsabaEclipse Degli Dei, Jula Netprise: Eclipse Degli Dei első Kincsem parki versenyében is jó időt futott, habár nem ért el vele helyezést. Munkában tovább javult, így bízom eredményes szereplésében. Jula Netprice futásról-futásra jön előre, így egy pénzdíjas helyezéssel már elégedettek lennénk.

Veljko MazsityEternity Bar: A Derby második hely után, a négyévesek Kanca Díjának trófeáját is eltudta hozni nekünk. Majd a Hungária Díjban sem okozott csalódást, itt viszont talán valamivel könnyebb dolga lehet, így mindenképpen döntős futást várok tőle.

Csordás EmilAnybody: Tavaly és idén is kimagasló teljesítményt nyújtott, amelyet a fantasztikus tudásának és hatalmas szívének köszönhetünk. Fiatalabb korában nem gondoltam volna, hogy egyszer felérünk a legjobbakhoz, de úgy néz ki, sikerült. Jelenlegi formái alapján küzdelembe várom, de a térhátrányunk Eternity Barral és Freya T Boko-val szemben nem tűnik kevésnek.

SHARE THIS