/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Amatőrnap 13 órai kezdéssel

Nyolc fantasztikus futam és 73 ügető ló és hajtóik (kvalifikációs-és próbafutammal együtt) állnak starthoz október 5-én, szombaton, ahol három versenyben is összemérik a tudásukat az amatőrhajtók, amely a második, negyedik és hatodik futamok lesznek.

A szombat délutáni napra a belépés továbbra is ingyenes, a részletes program ide kattintva érhető el: PROGRAM

 

A fordulóstartos Ivory Boy Díjban egy újabb győzelmet arathat Veljko Mazsity idomítottja Elizabeth Boss. Azonban erős ellenfélnek ígérkezik még El Nino N (Angyal Andor), Lolly Pop (Balogh Bernadett) és Excellence (Milan Kovacevic) is.

Fél órával később az amatőrök a versenynapon először mérik össze a tudásukat a Marschall Norbert Emlékversenyben, ahol nyerő esélyt képvisel Ezigen (Takács Eszter Cseperke), de Csípkedd Magad! (Tänczer Tamás), Zippy Boy (Fazekas Andrea) és Bing Crosby AT (Mészáros Patrik) jó futásával is számolni kell.

Sok esélyes futam lesz a Nyeretlenek Versenye is, hiszen, ha nem hibázik, Front of the Line (Búrány Adrián), élete második versenyében Euphoria (Dukai Tamás) és Florentin (Nagyváry Andrea), valamint az új kézben futó Finiselj! (Fejszés Kitti) is megszerezheti a győzelmet.

A Redwood Vita Hendikepben újra összecsapnak az amatőrök, ahol Zénó Boko (Mészáros Patrik) elsősége tűnik a legvalószínűbbnek, de Diófás (Kurucz Attila) és ha ismételni tud, Petra La Roque (Pekker György) is megnehezítheti a favorit dolgát.

Az Üvegtigris Díjban többségében háromévesek állnak starthoz, amelyben, ha ismétli olasz formáit Flawless Hope (Milan Kovacevic) kimagasló eséllyel indul. Dobogón végezhet még Felix Charme (Vezér Emese), Formula (Komáromi Krisztina) és Fany (Juhász Balázs) is.

Igen jó képességű lovakat vezet fel a startautó a Pipacsos Díjban, ahol papír esélyt képvisel Eunike T Boko (Fazekas Andrea), de erős ellenfélnek ígérkezik Eastwood (Hegedűs Sándor) és In Love Danover (Pekker György) is.

A hosszútávú Hópehely Hendikepben azonban már nehéz rámutatni a nyerőre, hiszen Acélos Fiú (Juhász Balázs), Casino Royale (Angyal Andor), Uptown Boy M (Vicen Pál) és Zlatan LIW (Kolozsi László) kvartettjéből szinte bárki nyerhet.

A nap záró futama fordulóstartos Jim Bim Hendikep lesz, amelyben idomárja kezében komoly sanszot képvisel Farinelli (Weber Zsolt). Térhátrányból indulva még Anna (Fejszés Kitti) és Very Nice Photo (Vezér Emese) érhet fel a dobogóra.

SHARE THIS