/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Őszi Kísérleti Verseny az ügetőn – kezdés 12 órakor!

Október utolsó szombatján újabb kiemelt versenyt futnak az ügetők, hiszen a nap 8. futama az Őszi Kísérleti verseny lesz. Emellett 87 ügető ló és hajtóik (kvalifikációs-és próbafutammal együtt) fognak starthoz állni, összesen 10 futamban.

A versenynap 12 órakor kezdődik, ahova a belépés továbbra is INGYENES!

A részletes program ide kattintva érhető el: PROGRAM

Szombat délután elsőként a legifjabb versenylovak állnak starthoz a Nyeretlen Kétévesek Versenyében, ahol a frissen kvalifikált Győztes Szív (Fazekas Imre), Gotti (Búrány Adrián), Genesis (Márton Lajos) és az első versenyében óriásit javult Get Lucky (Fazekas Andrea am.) döntheti el a dobogós helyezések sorsát.

A Simb Illusion Díjban Top Hill (Angyal Andor) szerbiai formái alapján első esélyt képvisel, de Full Speed (Lakatos Csaba), Fliegauf (Fazekas Imre) és Treue (Milan Kovacevic) jó futására is számítani kell.

A Galopposok Hajtás Hendikep a sok induló révén két részben kerül lefutásra, amelynek első része 13 órakor startol el, míg a második 15 órakor. Az első részben a szaklap tippelése alapján Winner Boy (Morvai Előd), Baraka SS (Kelemen Zénó), Universal Boy (Suták Csenge) és Inforgettable (Zala Csaba) csatájára van kilátás, míg a másodikban Ultimate Force (Kovács Sándor), Berill Lady (Károly János), Big Ben Pax (Komáromi Péter) és Ducks (Csontos Pál) jó futására kell számítani.

A Veronica Fling Díjban Front of the Line (Búrány Adrián) győzelme tűnik a legvalószínűbbnek, de erős ellenfélnek ígérkezik még Fizető (Varga Sándor), Fabio (Angyal Andor) és Fire Bird (Tibor Varga am.) is. Hasonló a felállás a nap ötödik futamában is, ahol a kedvező beállításba került My Dyla LV (Kolozsi László) tűnik favoritnak, de megnehezítheti a dolgát Zénó Boko (Lakatos Csaba), Västerbo No Edge (Hajnal Tibor) és Atom Maki (Kovács József) is.

Az Omnia Hendikepben négyen is közel azonos esélyt képviselnek, akik nem mások, mint Adamo Fling (Csordás Emil), Bűbájos (Nagy Ferenc II.), Apollo Creed (Márton Lajos) és Celerina Boss (Fejszés Kitti).

15:30-kor startol el a versenynap kiemelt versenye, a fordulóstartos Őszi Kísérleti Verseny. Enjoy (Fazekas Imre) a Derby óta nem talált legyőzőre, így ezt a mezőnyt is maga mögé utasíthatja, amellyel egy újabb nagydíj győzelmet tudhat magáénak. Eternity Bar (Veljko Mazsity) és Eternal Flame (Angyal Andor) közel azonos esélyt képviselnek, így várhatóan a dobogós helyezések sorsát ők dönthetik majd el.

A Zala Szépe Hendikepben papíresélyt képvisel az élről forduló Winoc SB (Budai Attila), de esélyénél van még Anikó (Weber Zsolt), Csípkedd Magad! (Tänczer Tamás am.), Boszi (Kolozsi László) és Zsofesz (Márton Lajos) is.

A nap záró versenye is egy fordulóstartos verseny lesz, az Illetmény Díj. Daytona Spav (Veljko Mazsity) idén már hatszor haladt át elsőként a célvonalon, ennek tudatában itt is nyerő esélyekkel áll starthoz. Térhátránya ellenére a legutóbb kissé halványabb Dolomit Boy (Fazekas Imre) itt dobogón végezhet, csakúgy, mint a hűség mintaképe, Anybody (Csordás Emil). Creatine (Hajnal Tibor) formájára sem lehet panasz, így élről fordulva megnehezítheti a favoritok dolgát.

SHARE THIS