/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Háromévesek Nagydíjáról és az Ötévesek Nagydíjáról

Robert GramüllerFriday Night: Idomítottam hatalmas javulást igazolt a Gróf Esterházy Miklós Emlékversenyben és kevéssel maradt alul Freya T Boko-val szemben, így remélem most visszavághatunk neki.

Búrány AdriánFreya T Boko: Fantasztikus teljesítménnyel rukkolt elő a Derby napi kiemelt évjárat versenyében. Ezután az edzés-pihenés egyensúlyát megtartva folytatta felkészülését idei legfontosabb megmérettetésére. Tréningjei során jókedvű és mentálisan is egyre kiegyensúlyozottabb. Bízunk eredményes szereplésében, viszont várhatóan valamennyi résztvevő javulni fog a három héttel ezelőtti formájához képest, ezért komoly küzdelemre számítunk.

Angyal AndorFárosz: Fárosz felkészülésén semmit sem változtattunk, mivel utolsó futása nagyon jól sikerült! Jó kedvűen dolgozik tréningek alkalmával, úgyhogy, ha a szerencse is mellénk szegődik, akkor eredményes szereplést várok tőle!

Balogh Bernadett – Fatiqué d j t’aime: Minden alkalommal jól teljesít, amit a Derby napon is igazolt, így jó futást várok tőle!

Juhász BalázsFenegyerek: Idomítottam folyamatos javulásban mutat, amely alapján bízom benne, hogy ezúttal is elérhetünk egy pénzdíjas helyezést.

Kolozsi LászlóFancy: Utolsó futása alkalmával remek időeredményt produkált, ezért, ha startnál jól el tud jönni, akár egy kisebb pénzdíjas helyezést is elérhetünk.

 

 

Balogh BernadettDolomit Boy: Remek formában van, amelyet ezt a Pannónia Díjban aratott győzelmével is igazolt. A távval sem lesz gondja, így eredményes futást várok tőle.

Horváth ZoltánDiána Gull: Már év eleje óta ez a verseny volt számára kinézve. Sajnos mostanában nem úgy jött ki neki a lépés, mint ahogy azt szerettük volna, sokszor pechesen alakult neki a verseny. Remélem most másképp lesz és bebizonyítja, hogy nem véletlen volt tavaly bronzérmes a Derby-ben. Véleményem szerint Dolomit Boy-t nem lehet megverni, de azért remélem egy dobogós helyezést elcsípünk majd.

Fazekas ImreDumbledore: Idomítottamnak a hosszabb táv ugyan nem kedvez, de megbízhatósága révén bízunk benne, hogy a 3-4. helyezésért küzdelemben lehetünk.

Kolozsi LászlóDiscovery LW: Teljesítményére nem panaszkodom, a hétköznapok során is jó kedvű és ha állja a távot, egy kisebb pénzdíjas helyezésben reménykedem.

Angyal AndorDancing Lady: A tréningek során próbáltuk a hosszútávra készíteni, és az ehhez tartozó feladatokat könnyedén teljesítette. Nem nagy a mezőny, valamint egész évben remek formákat igazolt, így amellett döntöttünk, hogy elindítjuk ebben a nagyversenyben.

Csordás EmilDevoted: Hosszas gyógykezelések után, legutóbb helyezetlenül is, de jó idővel jelentkezett a tavalyi Derby nyerőm. Ha minden jól alakul számunkra, bízom az eredményes szereplésében.

SHARE THIS