/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Kanca Díjról

Goran ZolnajiEunike T Boko: Eunike egy nagyon hűséges ügető, aki a Derby-ben ugyan nem jutott igazan főszerephez, de így is remek teljesítményt nyújtott a roppant erős négyévesek között. A tréningek során jó kedvűen dolgozik, a regenerálódása is megfelelően sikerült, remélem ebben a társaságban is elérünk majd egy jobb pénzdíjas helyezést.

Veljko MazsityEternity Bar: Fantasztikusan szerepelt a 110. Magyar Ügetőderby-ben, és ő volt a legeredményesebb kanca a mezőnyben, habár ez „csak” a második helyre volt elég. Remélem itt is elérünk majd egy dobogós helyezést.

Vezér EmeseEmerald: A két gyengébben sikerült versenye után kapott egy kis egészségügyi kezelést. Eternity Bar kimagaslik a mezőnyből, így reálisan egy helyezést szeretnék megcélozni.

Kolozsi LászlóÉdes K: Jó időt ügetett a Derby-ben is, annak ellenére, hogy nem tartozott az esélyes lovak közé. A kancák között azonban már egy jobb pénzdíjas helyezést várok tőle.

Horváth ZoltánEmeli Sandé A.T.: Emeli Sandé AT pár hónapja került az idomításomba. Ő egy csupaszív kanca, aki versenyről-versenyre egyre jobb. Eredetileg egy kisebb díjban szerettük volna elindítani, de meglátva a kis mezőnyt, végül a Kanca Díj mellett döntöttünk. Véleményem szerint Eternity Bar kimagaslik a mezőnyből, de tulajdonosa most hajtja először idomítottamat, így bízunk eredményes szereplésében.

SHARE THIS