Fontos tudnivalók az őszi ügető árveréssel kapcsolatban

Fontos információk az október 10-11 között megrendezett őszi yearling és kétéves ügető árveréssel kapcsolatban

Az árverésen való részvétel regisztrációhoz kötött:

  1. A regisztráció megkezdéséhez, kérem töltse le a regisztrációs formanyomtatványt.
  2. Kérjük utalja el az alábbi számlaszámra a kaució összegét (100 000 Ft)
    • OTP Bank 11707024-20356138
  3. A kitöltött formanyomtatványt és az átutalás igazolását küldje el az arveres@ugeto.com email címre.

A válasz emailben megküldjük az online licitáláshoz szükséges felhasználó nevet és jelszót. A regisztráció feldolgozása 1 munkanap, legkésőbb 2024. október 9-én 12 óráig tudjuk új regisztrációs kérelmet befogadni.

Személyes regisztráció 2024. október 9-én 11-13 óra között a Kincsem Park-ban (1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.) a Méneskönyvi irodában.

Az adatvédelmi tájékoztatót az alábbi linken érheti el.

A licitálás előzetes regisztrációhoz kötött. A befizetett kauciót az árverést követően a szabályzatnak megfelelően visszafizetjük. A regisztráláshoz kapott jelszóval lehet licitálni a kiszemelt lóra. A licitek lezárása az adatlapon feltüntetett időpontban kezdődik és a beérkező liciteket követően 2 perccel meghosszabbításra kerül mindaddig, míg a legmagasabb ajánlat megnyeri a licitet.

Az árverésen elkelt ügetőkre a Kincsem Nemzeti Kft. döntésének értelmében, a 2025. évi Kétévesek Nagydíjában, a 2026. évi Háromévesek Nagydíjában, a 2027. évi Magyar Ügetőderbyben és a 2028. évi Ötévesek Nagydíjában NEM kell indulóadási díjat fizetni.

A fenti kedvezmények kizárólag az árverésen elkelt yearlingekre vonatkoznak, beleértve azt is, hogy azok az új tulajdonosuk nevére átírásra kerültek.

 

SHARE THIS