Jön az év legfantasztikusabb szabadtéri lóverseny eseménye

Mintha csak ma lett volna… Emlékeznek Esti Fény tavalyi fantasztikus sikerére a Magyar Derbyben? Látták Veronica Fling győzelmét a Magyar Ügetőderbyben? Hallottak a Kincsem Park – Agár Derbyben aratott Booksy győzelemről? Részt vettek az ország legnagyobb kalapversenyében a Kincsem Parkban?

Ha igen és tetszett, akkor azért, ha pedig nem voltak tavaly a Derbyn, akkor pedig azért lesz érdemes kilátogatni a Kincsem Parkba 2019. június 28. és 30. között a Derby és Divat Fesztiválra.

A Derby szó minden zsoké, hajtó és tréner álma. Derbyt nyerni egy semmihez sem hasonlítható érzés. Minden szakember azért dolgozik a Kincsem Parkban, hogy legalább életében egyszer Derbyt nyerjen, hiszen a világon mindenhol a Derby a legrangosabb verseny.

Nyitvatartás

Szombaton és vasárnap felnőtteknek a belépő a helyszínen 1 500 forint, online elővételben a kincsempark.jegy.hu oldalon 1 200 forint.
18 éven aluliaknak a belépés díjtalan!

Divatmustra és kalapszépségverseny a Derbyn

Öltözz csinosan, nevezz be a Divat és kalap szépségversenyre és nyerd meg értékes díjaink egyikét. A következő kategóriákban hirdetünk nyertest: Lady Derby, Mr Derby, Little Derby, legszebb kalap, legkorhűbb viselet, legfantáziadúsabb öltözet. A versenyt szombaton 17:10-kor, vasárnap 17:50-kor rendezzük a Kincsem Parkban. Várunk!

Fődíj (Lady Derby): 2 főre szóló wellness üdülés a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvarba,

További díjak:

 • Hajnalka Tórizs Head Couture: 24 db 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány, 12 db 20.000 Ft értékű fejdísz,  2 db 25.000 Ft értékű fejdísz Little Derby girl részére ,
 • Artz Modell: 24 db 20%-os kedvezményre jogosító vásárlási utalvány,
 • Barb Taylor: valódi bőr designer party táska 18.000 Ft és 25.000 Ft értékben,
 • Jewerlyen: Körömápolási csomag 10 db 10.000 Ft értékben,
 • BIRIMAGDI creations: designer fülbevaló bőrből 2x 5.000 Ft értékben,
 • Balcsikék: designer ékszer szett 2x 10.000 Ft értékben,
 • LSTN Sound: designer fülhallgató 2x 20.000 Ft értékben,
 • TICCI fashion: TICCI szoknya 2x 18.000 Ft értékben,
 • Elvira design kézzel horgolt csipke ernyő 40.000 Ft értékben,
 • ME &KA fashion: egyedi tervezésű szoknya 2x 50.000 Ft értékben,
 • Tálosi Adrienn bőrdíszműves: IPAD tok 25.000 Ft értékben,
 • Danon Jewerlyen: ékszer szett 2x 50.000 Ft értékben,
 • Lizi Art Design: Derby design táska 2x 10.000 Ft értékben,
 • BudapestAlternativ: Design fotókép 2x 30.000 Ft értékben,
 • Million Roses: rózsadoboz 2x 30.000 Ft értékben,
 • ItalMagyarorszag Kft.: pezsgő, Lovassy borválogatás,
 • Sziráczki Glass: 2x 10.000 Ft értékű ajándék csomag
 • Ikon Beauty&Skincare szépség szalon: 2 db 20.000 Ft értékű ajándékutalvány. Image O2(oxygen) Lift spa arckezelés, a friss bőr lélegzete: Forradalmi arckezelés, mely kíméletesen hámlaszt, oxigénnel és erős antioxidánsokkal táplál és ragyogóvá tesz!

Asztalfoglalás a Panoráma Étteremben

Versenyek

Három napon három szakág legjobbjai csapnak össze a versenyek versenyében.

2019. június 28., péntek

A fesztivál nyitónapján – a számos ügető- és agárverseny mellett – a nap csúcspontja az 5. Kincsem Park – Agár Derby lesz, amelyben a leggyorsabb hat angol agár áll starthoz. Ezen a napon a legkisebbek is kipróbálhatják magukat, a meghívásos Póni Derbyben. A versenynapra a belépés díjtalan!

2019. június 29., szombat

A második napon az ügető lovaké a főszerep. A legrangosabb verseny a 105. Ügetőderby, a legjobb hazai négyéves ügetők versenye. A napot az elengedhetetlen kalapverseny kíséri, de ezen a napon ünnepeljük a 100 éves Citroënt, amelynek keretében a napot a Citroën Celeb Derby zárja, közismert személyekkel a sulkyban.

2019. június 30., vasárnap

Az angol telivérek ünnepe immár 97. alkalommal a Magyar Derby. A verseny távja 2400 méter, a díjazás 14 millió forint. Vajon idén ki nyeri meg a Magyar Derbyt, kinek a nevét kell beírni a lóversenysport aranykönyvébe? Ezen a napon futják a 2. Civil Derbyt, ahol a tavalyihoz hasonlóan ismét öt szerencsés néző vagy lóversenyrajongó fog hajtani egy kétszemélyes kocsiban, profi segítséggel teltház előtt.

Fogadás

Ne maradj le egy futamról se, játssz online a bet.lovi.hu oldalon!
Regisztrálj és töltsd fel egyenlegedet, hogy elkerüld a sorban állást és minden futamban időben tudj fogadni!

Az esemény térképe

Magyar designerek termékei a Derbyn

Szombaton és vasárnap a rendezvénysátorban magyar designerek állítják ki a termékeiket, amelyek megvásárolhatóak a Derby és Divat fesztivál idején.

Lizi Art and Design, Hajnalka Tórizs Head Couture, Ticci, BIRIMAGDI Creations, Barb Taylor Unique Design, Jewerlyen Hungary, DANON JEWERLYEN, Audrey Leather Goods, LSTN SOUND Hungary, Sziráczki Glass, Balcsikék

A tavalyi Derby képekben

Partnereink