Derby és Divat Hétvége 2020.

Jön az év legfantasztikusabb szabadtéri lóverseny eseménye

Mintha csak ma lett volna… Emlékeznek a sárga kanca, Golden Sea tavalyi fantasztikus sikerére a Magyar Derbyben? Látták Zsenerőz győzelmét a Magyar Ügetőderbyben? Hallottak a Kincsem Park – Agár Derbyben aratott Don Juan győzelemről? Részt vettek már az ország legnagyobb kalapversenyében a Kincsem Parkban?

Ha igen és tetszett, akkor azért, ha pedig nem voltak tavaly a Derbyn, akkor pedig azért lesz érdemes kilátogatni a Kincsem Parkba 2020. augusztus 21 és 23. között a Derby és Divat Hétvégére, hazánk legelegánsabb szabadtéri rendezvényére.

A Derby szó mindenkinek mond valamit. A Derby a versenyek versenye, a zsokék, a hajtók, a tulajdonosok és a trénerek álma. Derbyt nyerni egy semmihez sem hasonlítható érzés.

Minden szakember azért dolgozik a Kincsem Parkban, hogy legalább életében egyszer Derbyt nyerjen, hiszen a világon mindenhol a Derby a legrangosabb verseny.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is lesz DIVATBEMUTATÓ Hajnalka Tórizs Head Couture szervezésében - legyen élmény minden alkalom amikor viseled!

Divatbemutatók a Derby és Divat Hétvége harmadik napján augusztus 23-án vasárnap délután lesznek Hajnalka Tórizs Head Couture szervezésében.
Tórizs Hajnalka több évtizede készít fejdíszeket, önálló márkaként 2018-ban debütált nagy sikerrel. Kollekcióit bemutatókon és számos exkluzív eseményen láthatja a közönség. Alkotásait számos híresség viselte és viseli azóta. Kreációi az elegancia és a kézművesség fúziójából születnek. Antik horgolt csipkéből készült alkotások és a modern letisztult félkalapok, fejdíszek jellemzik. Folyamatosan kutatja az új anyagokban rejlő lehetőségeket, újra gondolva, újra hasznosítva azokat. Igényesen kialakított fejfedői egyediek, mindegyikből csak egy darabot készít.
Segít megtalálni a személyiségedhez és az alkalomhoz legjobban illő „fejékszert”, ahogy Karafiáth Orsolya költőnő nevezi alkotásait.

Divatmustra szombaton, kalapszépségverseny és divatbemutató vasárnap

Öltözz csinosan, nevezz be szombaton a divatmustrára vagy vegyél részt vasárnap a kalapszépségversenyen. Idén is értékes díjaink lesznek. A következő kategóriákban hirdetünk nyertest: Lady Derby, Mr Derby, Little Derby, legszebb kalap, legkorhűbb viselet, legfantáziadúsabb öltözet. Várunk!

Versenyek

Három napon három szakág legjobbjai csapnak össze a versenyek versenyében.

2020. augusztus 21., péntek

A hétvége nyitónapján – az esemény csúcspontja a 6. Kincsem Park – Agár Derby lesz, amelyben a leggyorsabb hat angol agár áll starthoz. Az agárfutamokkal párhuzamosan rendezzük meg a Miss Health & Beauty Hungary 2020 szépségversenyt.
A versenynapra a belépés díjtalan!

2020. augusztus 22., szombat

A második napon az ügető lovaké a főszerep. A legrangosabb verseny a 106. Magyar Ügetőderby, a legjobb hazai négyéves ügetők versenye. A napot a divatmustra kíséri.

2020. augusztus 23., vasárnap

Az angol telivérek ünnepe immár 98. alkalommal a Magyar Derby. A verseny távja 2400 méter, a díjazás 14 millió forint. Vajon idén ki nyeri meg a Magyar Derbyt, kinek a nevét kell beírni a a magyar lóversenysport aranykönyvébe?

Fogadás

Ne maradj le egy futamról se, játssz online a bet.lovi.hu oldalon!
Regisztrálj és töltsd fel egyenlegedet, hogy elkerüld a sorban állást és minden futamban időben tudj fogadni!

Nyitvatartás

A Derby és Divat Hétvége első napja, augusztus 21-én pénteken a kora esti óráktól várja a közönséget. Szombaton és vasárnap az ügető és a galopp program 14:00 órakor kezdődik.

A rendezvényre az idei évben a belépés díjtalan, mind három napon!