Szerencsejáték Zrt. – Derby és Divat Fesztivál
2021. július 2-4.

Jön az ország legelegánsabb szabadtéri rendezvénye, a Derby hétvége a Kincsem Parkban

A pandémia miatt tavaly szokatlan időben, de nagy sikerrel rendeztük meg a Szerencsejáték Zrt.Derby és Divat Hétvégét. Pénteken a Kincsem Park Agár Derbyt, szombaton a 106. Magyar Ügetőderbyt, vasárnap a 98. Magyar Derbyt futottuk felejthetetlen hangulat mellett. Az elegánsan öltözött hölgyek és urak pedig részt vettek a divatmustrán és az ország legnagyobb kalapversenyén egymással és az értékes díjakért vetekedve.

Ha jól éreztétek magatokat és tetszett a rendezvény, akkor azért, ha pedig nem voltak tavaly a Derby Hétvégén, akkor pedig azért lesz érdemes kilátogatni a Kincsem Parkba 2021. július 2 és 4. között a Szerencsejáték Zrt. Derby és Divat Fesztiválra hazánk legelegánsabb szabadtéri rendezvényére.

A Derby

Ez a szó mindenkinek mond valamit. A Derby jelentése a versenyek versenye, a zsokék, a hajtók, a tulajdonosok és a trénerek álma. Derby futamban már indulni is óriási dolog, hiszen minden versenyló életében csak egyszer adatik meg. Megnyerni pedig egy semmihez sem hasonlítható érzés. Minden lovasember azért dolgozik a Kincsem Parkban, hogy legalább életében egyszer Derbyt tudjon nyerni, mely a világon mindenhol a legrangosabb verseny.

Tavaly nagy siker volt, így idén is lesz MISS HEALTH & BEAUTY HUNGARY 2021. szépségverseny a Szerencsejáték Zrt. Derby és Divat Fesztivál első napján július 2-én pénteken este 20:00 órától az agár futamok között. A szépségversenyt és a vasárnapi nagyszabású DIVATBEMUTATÓT Hajnalka Tórizs Head Couture szervezi. - Legyen élmény minden alkalom amikor viseled!

A divatbemutató a Szerencsejáték Zrt. Derby és Divat Fesztivál harmadik napján július 4-én vasárnap délután lesz, melyen többek között megjelenik  Hajnalka Tórizs Head Couture kalapjai és ruhái is.

Tórizs Hajnalka több évtizede készít fejdíszeket, önálló márkaként 2018-ban debütált nagy sikerrel. Kollekcióit bemutatókon és számos exkluzív eseményen láthatja a közönség. Alkotásait számos híresség viselte és viseli azóta. Kreációi az elegancia és a kézművesség fúziójából születnek. Antik horgolt csipkéből készült alkotások és a modern letisztult félkalapok, fejdíszek jellemzik. Folyamatosan kutatja az új anyagokban rejlő lehetőségeket, újra gondolva, újra hasznosítva azokat. Igényesen kialakított fejfedői egyediek, mindegyikből csak egy darabot készít.
Segít megtalálni a személyiségedhez és az alkalomhoz legjobban illő „fejékszert”, ahogy Karafiáth Orsolya költőnő nevezi alkotásait.

Divatmustra és kalapszépségverseny szombaton és vasárnap Divatbemutató kétszer a záró napon

Öltözz csinosan és nevezz be szombaton és vasárnap a divatmustrára a kalapszépségversenyre. Idén is sok értékes díjjal készülünk a legjobbaknak. A következő kategóriákban hirdetünk nyertest: Lady Derby, Mr Derby, Little Derby, legszebb kalap, legkorhűbb viselet, legfantáziadúsabb öltözet. Várunk!

A nagyszabású vasárnapi divatbemutatón a modellek kétszer látjuk majd a kifutón a galopp futamok között. 20 modell, 3 tour fantasztikus kalapokkal és fejdíszekkel. Ki ne hagyd!

Versenyek

Három napos Fesztiválon három szakág legjobbjai csapnak össze.

2021. július 2., péntek 20:30 óra, kapunyitás 18:00 órakor
A hétvége nyitónapján – az esemény csúcspontja a 7. Kincsem Park – Agár Derby lesz, amelyben az ország leggyorsabb hat angol agár áll starthoz. Az agárfutamokkal párhuzamosan rendezzük meg a Miss Health & Beauty Hungary 2021 szépségversenyt.
A versenynapra a belépés díjtalan!

2021. július 3., szombat 14:00 óra, kapunyitás 11:00 órakor
A második napon az ügető lovaké a főszerep. A legrangosabb verseny a 107. Magyar Ügetőderby, a legjobb hazai négyéves ügetők versenye. A napot a divatmustra és a kalapverseny kíséri.
A versenynapra a belépés díjtalan!

2021. július 4., vasárnap 13:30 óra, kapunyitás 11:00 órakor
Az angol telivérek ünnepe immár 99. alkalommal a Magyar Derby. A verseny távja 2400 méter, a díjazás 14 millió forint. Vajon idén ki nyeri meg a Magyar Derbyt, kinek a nevét kell beírni a a magyar lóversenysport aranykönyvébe?

A versenynapra a belépés díjtalan!

Fogadás

Fogadj a kedvencedre. A lóverseny és az agársport elképzelhetetlen fogadadás nélkül. Ne maradj le egy futamról se, játssz a helyszínen, vagy regisztrálj online a bet.lovi.hu oldalon!
A regisztrálás után töltsd fel egyenlegedet, hogy elkerüld a sorban állást és minden futamban időben tudj fogadni!
A világ legnépszerűbb lóversenyfogadása, a Kincsem+ TUTI gépi és a Kincsem+ gépi játék nem csak a pályán, de az ország összes lottózójában is elérhető.

Nyitvatartás

A Szerencsejáték Zrt. Derby és Divat Fesztivál első napja, július 2-án pénteken az esti óráktól várja a közönséget. Szombaton 14:00-kor és vasárnap 13:30-kor kezdődik a hivatalos program. A Póni Galopp futamok vasárnap 12:45-kor és 13:05-kor kezdődnek. A kapukat 11:00 órakor nyitjuk.

A rendezvényre az idei évben is a belépés díjtalan, mind három napon! A hatályos jogszabályok és egymás egészségének védelmében a belépés védettségi igazolványhoz kötött.