Indul a galopp szezon

Március 31-én, vasárnap 13:00 órakor megnyitja kapuit Magyarország egyetlen lóversenypályája a galoppsport rajongók előtt.

14:00 órától izgalmas versenyekkel várunk mindenkit a Kincsem Parkban. A 4 hónapos téli pihenő után az I. kategóriás Megnyitó Versennyel indítjuk a napot 1600 méteres távon. A nyeretlenek 1200-1600 méterig kapnak lehetőséget, a tapasztaltabb lovak három versenyben is szerencsét próbálhatnak. Az I. osztályú sprinterek a Pestmegyei Hendikepben mutatják meg tudásukat, a hosszú távú lovakat pedig a Tavaszi Hendikep mezőnye várja 2000 méteren.

Ha még nem jártál a Kincsem Parkban szívesen körbevezetünk és megmutatjuk Neked. Körsétánk a Park bejáratától indul 13:00 órakor.

Kincsem nyomában

Vezetett túra ebéddel a Kincsem Parkban

Ki volt Kincsem? Hány versenyt nyert Imperiál? Mitől volt gyors Overdose? Mi az a mázsaház? Ezekre és még számtalan érdekes kérdésre kaphatsz választ, ha eljössz a Kincsem Parkba és részt veszel 13.00 órától, a Kincsem szobortól induló tematikus túrán a galopp kapunyitón, 2019. március 31-én, vasárnap. Betekintést nyerhetsz a hazai lóversenysport világába, megismerheted a Kincsem Park legendás lovait, lovasait és mai sztárjait, a Panoráma Étteremben elfogyasztott háromfogásos ebéd után kipróbálhatod a lóversenyfogadást és búcsúzóul, még egy Kincsem Parkos ajándékkal is meglepünk.

Ha a Kincsem nyomában túra elnyerte a tetszésedet, akkor jelentkezz a rendezveny@kincsempark.hu címen március 26-ig és jelezd, hogy melyik menüt fogod fogyasztani.

Helyek korlátozott számban még kaphatók. A program ára 5555 forint/fő.

 

A menü

Húsleves cérnametélttel

Lassan sült sertéstarja parázsburgonyával

Almáspite

 

B menü

Zellerkrémleves

Baconba göngyölt csirkefilé illatos jázminrizzsel

Almáspite

Játssz egyszerűen, gyorsan online!

Regisztrálj online fogadási oldalunkra, a bet.lovi.hu oldalra, töltsd fel egyenlegedet és játssz sorbanállás nélkül a galopp kapunyitón!

A népszerű Kincsem+ játékunk szelvényét is megveheted a beten, amivel vasárnap Tiéd lehet akár 150 millió forint Jackpot!

Növeljük a tétet – 1 millió forint jackpot

A Galopp kapunyitón 1 millió forint TÉT JACKPOT várja a kilátogatókat. Most igazán megéri játszani és szurkolni a kedvenceknek. 5 futamban 200.000 – 200 000 Ft lesz a jackpot a Kincsem Parkban.

Nyitvatartás

Kapunyitás 13:00 órakor, a futamok 14:00 órakor kezdődnek.

A belépés a rendezvényre díjtalan.

Partnereink