Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show május 4-6.

Jegyvásárlás

Vedd meg a jegyed, online olcsóbb!

Food Truck Show a Kincsem Parkban

Május 4-6. között várunk a tavasz legnagyobb street food fesztiválján! Péntektől vasárnapig versenyekkel, egész napos gyerekprogramokkal, körhintával, rengeteg meglepetéssel és természetesen az ország legtöbb food truckjával készülünk.

Beguruló truckok listája és térképe

 

A Food Truck Show gasztro-fesztiválján egy időben és helyen mutatjuk be a legjobb ételeket és italokat kínáló vendéglátó járműveket. Változatos és nemzetközi ízvilággal, minőségi kínálattal és 15 új büfékocsival várjuk a látogatókat.

Az idei fesztiválon a szakmai food truck-díj mellett a Nosalty ízHUSZÁR magazinjának különdíjai is átadásra kerülnek húsos, vega és édes kategóriában, tehát a street food autókat ezúttal az ízHUSZÁROK is értékelni és díjazni fogják: Hering András, a magazin főszerkesztője, a Szabadtüzes és ZsírZsúros Bodor Tamás, és a “száguldó riporter” Hajnal Stefi kegyelmet nem ismerve zsűrizi majd a kocsikat.

A három tagú ítélőbizottság három kategóriában ad át elismerést:

  • A legjobb Húsos Truck
  • A legjobb Vega Truck
  • A legjobb Édes Truck,

melyek vasárnap este, a fesztivál zárása előtt kerülnek kihirdetésre.

A food truckok kocsik tesztelésekor szempont lehet a dizájn, a kiszolgálás, a minőség és persze az ízélmény is. A zsűri nehéz helyzetben van, hiszen 50 kocsi közül kell mindösszesen hármat kiemelnie, ezért Te is segíthetsz a voksoddal a végső döntésben, amit online szavazással itt tudsz megtenni.

GYEREKPROGRAMOK

A Kincsem Parkban ebben az évben sem fognak unatkozni a gyermekek. Lesz arcfestés, állatsimogató és pónilovazás is, a családok pedig együtt próbálhatják ki a Magic Box logikai játékait. Lesz zöld játszótér, ahol újrahasznosított anyagokból készült játékokkal játszhatnak a legkisebbek. Valamennyi gyerekprogram díjmentes.

LÓ- ÉS AGÁRVERSENYEK

2018. 05. 04 – péntek – 19:00 – 21:10

Péntek este négy izgalmas agár- és három ügetőversenyben lehet részed. A futamokban fogadhatsz kedvenc lovaidra és agaraidra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét is megveheted pénztárainknál, a futamot pedig 20:15-kor élőben követheted a kivetítőn.

2018. 05. 05 – szombat – 14:00 – 18:30

Szombaton tíz izgalmas ügetőversennyel várja a látogatókat. Fogadhatsz a számodra szimpatikus lovakra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét is megveheted pénztárainknál, melyet 15:15-kor élőben közvetítünk.
A napi egyik főverseny a kétfutamos Dr.Borostyánkőy Tamás Emlékverseny lesz 15:00-kor és 17:30-kor, öt résztvevővel a pályán. A szaklap szerint Timoteo (2) a legesélyesebb a győzelemre, de Henrik Ibsen A.T. (3) és Vortice Bi (5) is dobogóra állhatnak.
A másik napi főverseny a Ferge László Emlékverseny lesz 18:30-kor, nyolc indulóval a startnál. A Turf szerint Zapato (5) nyerheti a versenyt, de Zanebono (7) és Zsozsoka (4) is jó esélyt képviselnek.
A nap nyerője a nagyszerű hároméves, Zapato. Tavaly évjáratának abszolút top lova volt, most a 10. futamban lép pályára, élről fordulva nagyon nehéz lesz őt megverni.

2018. 05. 06 – vasárnap – 14:00 – 18:50

Vasárnap tíz izgalmas versenyt izgulhatnak végig a galopp szerelmesei. Óriási nyereményekben lehet részedt, fogadhatsz a hazai favoritokra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét és megveheted pénztárainknál, a futamot pedig 15:15-kor élőben megnézheted a kivetítőn.
A napi egyik főverseny a Nemzeti Díj lesz 18:50-kor, tizennégy résztvevővel a pályán. A Turf szerint Tour To Paris (13) a legesélyesebb a győzelemre, de Vizitinor (14) és Esti Fény (5) is dobogóra állhatnak.
A másik napi főverseny a Batthyány-Hunyady Díj lesz 16:35-kor, kilenc indulóval a startnál. A szaklap szerint Eskandar (4) nyerheti a versenyt, de Wizardess (9) és Sky Diver (8) is jó esélyt képviselnek.
A nap nyerője a top favorit Tour To Paris. Az eddig veretlen francia import a 10. futamban áll starthoz, idei bemutatkozó futamában hosszak özönével verte ellenfeleit. Ha kétszáz méterrel hosszabb távon ismételni tud, aligha lehet őt legyőzni vasárnap délután.

MOZI

Szombaton és vasárnap este filmvetítéssel zárjuk a rendezvényt.

Játssz online

Ne maradj le egy futamról se, játssz online a bet.lovi.hu oldalon!

Regisztrálj és töltsd fel egyenlegedet, hogy elkerüld a sorban állást és minden futamban időben tudj fogadni!

KÖZLEKEDÉS

A Food Truck Show hétvégéje alatt a Kincsem Park és a Deák tér között nyitástól zárásig egy sárga amerikai iskolabusz közlekedik, amivel ingyenesen utazhatnak a helyszínre az érdeklődők.

BELÉPŐ, NYITVATARTÁS

Pénteken 16-22 óráig, szombaton és vasárnap 11-22-óráig tartanak nyitva a rendezvény kapui.

18 éven aluliaknak a belépés díjtalan. A felnőtt belépő elővételben a http://kincsempark.jegy.hu/ oldalon 900 Ft, a helyszínen 1000 Ft.

A rendezvény kutyabarát!

Nyitvatartás

A Fesztivál nyitvatartási ideje és a versenyek kezdési időpontja

Nyitva tartás Fesztivál Versenyek
péntek         16.00-22.00 nemzetközi versenyek 12:00 órától,      

magyar ügető és agár futamok 19:00 órától

szombat    11.00-22.00 magyar és nemzetközi futamok 14:00 órától
vasárnap    11.00-21.00 magyar és nemzetközi futamok 12:00 órától

Fogadási lehetőség a helyszínen és a bet.lovi.hu weboldalon!

Partnereink