/ by /   Kiemelt Ügető hír / 0 comments

Romi Mms (Mitja Slavic) megvédte címét a Lovasélet Sprinter Kupában

Romi Mms (Mitja Slavic) végig vezetve, roppant magabiztosan győzött a Lovasélet Sprinter Kupában, így az elmúlt szezonhoz hasonlóan ismét az övé lett a trófea. Amazing Koks (Márton Lajos) végig közel helyezkedve megszerezte a második díjat, megelőzve Grumetti-t (Joze Sagaj).

1.futam:

A start után Bebop’s Cassandra vállalta magára a vezető szerepet, mögötte Titán Ville, majd Shake Up következtek. Az első egyenesben Szilvás elgaloppozta esélyeit, a vezető Bebop’s Cassandra mellé Titán Ville csatlakozott, majd a második egyenesre fordulva át is vette tőle a vezetést. A második egyenesben Titán Ville vezette a mezőnyt, mögötte pedig Bebop’s Cassandra, majd Shake Up ügettek, de Rafael Bit és Timoteo is folyamatosan gyorsítottak. A túloldalon Titán Ville mellé felért Rafael Bit, Bebop’s Cassandra mellé pedig Timoteo. A befutóra fordulva Timoteo átvette a vezetést, így Titán Ville csak a másodikként tudott célba érni, Rafael Bit harmadik, Bebop’s Cassandra pedig negyedik lett.

Befutási sorrend: Timoteo (3) – Titán Ville (6) – Rafael Bit (5)

Győztes idő: 21,8

2.futam:

A start után Oron Flying kezdett a legjobban, valamint Kapitány és Raffaella SM is hamar talpon voltak. Az első egyenesben Oron Flying mellé megérkezett Kapitány. A túloldalra érve Kapitány átvette a vezetést, és messze eltávolodott a mezőnytől, mögötte Raffaella SM és Bezique Va Bene kettesfogata ügetett, majd Mountain Bambi. A befutóra fordulva Kapitány kifáradt, Bezique Va Bene viszont tudott gyorsítani, Mountain Bambi, és Rafa is. A célba már ebben a sorrendben érkeztek meg.

Befutási sorrend: Bezique Va Bene (5) – Mountain Bambi (8) – Rafa (10)

Győztes idő: 21,8

3.futam:

Az autóstart után Uránia RG és Útszéli is elugrották magukat, Une Dame pedig magára vállalta a vezető szerepet. Az első egyenesben Une Dame ügetett az élen, mögötte pedig Tesco Magic és Talisman Sun kettesfogata következett. A túloldalra érve nem változott a fogatok sorrendje. A befutóra fordulva Uncia, valamint Trendy Girl is megindulni látszottak, de Une Dame is gyorsított, magabiztosan vezette a mezőnyt a cél felé. A célba elsőként Une Dame ért be, mögötte második Tesco Magic, a harmadik pedig Trendy Girl lettek.

Befutási sorrend: Une Dame (4) – Tesco Magic (3) – Trendy Girl (1)

Győztes idő: 22,8

4.futam:

A start után Menedzser kezdett a legjobban, valamint Szimfónia. Alegria Dream galoppozni kezdett, így kizárták a versenyből. Az első egyenesben Szimfónia gyorsított, és átvette a vezetést, mögötte Menedzser ügetett a második helyen, majd Rózsakert és Poéta kettesfogata következett. A túlsó oldalra érve Szimfónia kiszállt a versenyből, így ismét Menedzser került az élre. A befutóra fordulva Imperiál és Alvena Quickly megkezdték a zárkózást, majd amikor Menedzser fáradni látszott, meg is előzték őt. A célba Imperiál ért be elsőként, a helyezettek pedig Alvena Quickly és Menedzser lettek.

Befutási sorrend: Imperiál (3) – Alvena Quickly (5) – Menedzser (4)

Győztes idő: 19,6

5.futam:

Az autóstart után Ollyan nincs kezdett a legjobban, mögötte libasorban ügetett a mezőny, Conway Boko, Orlando Bloom, Kiskarcsi, Time To Say Goodbay is közel maradtak a vezető fogathoz. Andorra Gold elugrotta magát, ezért diszqualifikálták. Az első egyenesben nem változott a fogatok sorrendje, majd a kanyarban a vezető Ollyan nincs ellen Conway Boko támadást indított. A befutóra fordulva Ollyan nincs visszaverte a támadást, Salome’ Bar-t pedig megindította hajtója, ez a lendület elég volt a második hely megszerzéséhez. A győztes Ollyan nincs lett, a harmadik helyre pedig Conway Boko ügetett be.

Befutási sorrend: Ollyan nincs (7) – Salome’ Bar (8) – Conway Boko (3)

Győztes idő: 19,8

6.futam:

Lejelentették: Tiny Angel (10)

Az autóstart után Tartalosz kezdett a legjobban, majd Rihanna, Serafina Ketti, és Uptown Boy M szintén jól kezdtek. Uzsorásnő hibázott, ez a versenyébe került. Az első egyenesben Tartalosz mellé Rihanna ügetett fel, mögöttük pedig szintén egy kettesfogat következett, Serafina Ketti, és Uptown Boy M. A túloldalon nem változott a fogatok sorrendje, de a vezető négyes tempót váltva megpróbált eltávolodni a mezőnytől. A befutó egyenesre fordulva Tartalosz kifáradt, Rihanna maradt a vezető pozícióban. A cél előtt pár méterrel Uptown Boy M és Serafina Ketti is le tudta a fáradó Rihanna-t előzni, így neki végül csak a harmadik helyet sikerült megszereznie.

Befutási sorrend: Uptown Boy M (4) – Serafina Ketti (11) – Rihanna (5)

Győztes idő: 21,7

7.futam:

Lejelentették: Poveglia (6)

A start után Real Be Power galoppozott, így ő nem versenyezhetett tovabb. Legajobban Romi Mms, Amazing Koks, és Wiss Shadow kezdtek. Az első egyenesben Romi Mms magabiztosan ügetett a mezőny élén, mögötte Amazing Koks és Wiss Shadow kettesfogata következett, majd Grumetti egyedül. A túlsó oldalon Romi Mms növelte előnyét az üldözőivel szemben, Amazing Koks is gyorsított, valamint Grumetti is tudott előzni. A befutóra fordulva Romi Mms magabiztosan vezetett, mögötte a második helyen Amazing Koks, Grumetti ügettek a második és harmadik helyen, majd Wiss Shadow. A célba is ebben a sorrendben értek be.

Befutási sorrend: Romi Mms (8) – Amazing Koks (4) – Grumetti (10)

Győztes idő: 16,4

8.futam:

Hajtóváltozás: San Siro-t (1) Bagi Béla helyett Molnár Károly hajtja

A start után Pentatlon kezdett a legjobban, mögötte Száguldj!, Joyous Woman és No Fear egy sorban ügettek. Az első egyenesben Pentatlon mellé No Fear ügetett fel, de Joyous Woman is megkezdte a zárkózást. A túloldalra érve No Fear átvette a vezető fogat szerepét, de nagyon közel hozzá Száguldj! és Pentatlon ügettek, ekkor Sholty Csabi is megközelítette az élen ügetőket. A befutó egyenesre érve Svéd Barát-ot megindította hajtója, és könnyedén fel is ért az első helyre, de megjelentek Pipacsos és Trappolj! is. A célba elsőként Svéd barát ért be, második lett No Fear, harmadik Trappolj! majd Pipacsos.

Befutási sorrend: Svéd barát (8) – No Fear (6) – Trappolj! (11)

Győztes idő: 20,9

9.futam:

Az autóstart után Pozsony kezdett a legjobban, mögötte Rubino TIM, majd Sholty Geri és Ruby Reeves. Az első egyenesben még mindig Pozsony vezetett, de Sholty Geri támadni kezdett, és a túloldalra érve már át is vette a vezető szerepet. A befutó egyenesben többen galoppoztak, a vezető Sholty Geri-t megtámadta Ottey Boss, de nem tudta megverni. A célba Sholty Geri ért be elsőként, majd Ottey Boss, a harmadik helyre pedig Ruby Reeves.

Befutási sorrend: Sholty Gery (3) – Ördöglány (11) – Ruby Reeves (9)

Győztes idő:

SHARE THIS