/ by /   Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Közösségi Szindikátus – legyen Ön is lófuttató

Nagy sikernek örvend a nemrég alakult Közösségi Szindikátus, aminek Serafina Ketti a lova. Idén már második győzelmét aratta a kanca, sok ember örömére. Facebook-on bárki csatlakozhat a közösséghez (www.facebook.com/szindikatusistallo).

Azért hozta létre Kurucz Attila a Közösségi Szindikátust, hogy elkötelezettség nélkül bárki betekintést nyerhessen a versenyló futtatásba, megismerhesse ezeknek a csodás lovaknak az életét, felkészüléseiket a versenyekre, láthassák mennyi munka van egy-egy siker mögött és a tagok maguk is részesei lehessenek ezeknek.

Egy kedvezményes ajánlat révén személyesen is eljöhetnek és látogathatják a lovat, erről a fenti Facebook oldalon olvashat többet.

Amennyiben az istállólátogatás megvolt, kialakult a “szerelem” és úgy érzik szeretnének továbblépni, van lehetőség Szindikátus rész bérlésére, vagy tulajdonjog vásárlásra is!

A Szindikátus varázsa abban rejlik, hogy minél többen fognak össze, elérve azt az alacsony havi tartási költséget, ami nem jelent komoly megterhelést egy főnek, mégis sokaknak okoz örömet és válhatnak általa versenyló futtatóvá.

További információ:

E-mail: szindikatusistallo@gmail.com
Telefonszám: 06-30-421-1455
www.facebook.com/szindikatusistallo

SHARE THIS