/ by /   Kiemelt Galopp hír / 0 comments

Izgalmas versenyek voltak a galopp kapunyitón

Jó időt, remek hangulatot és izgalmas versenyeket hozott a kapunyitó a galoppon.

I. futam – Megnyitó Verseny:

Radio Ga Ga (2) a Versenyintézőség rendelkezésére nem indult!

Rui Faleiro kezdett remekül és pillanatok alatt szakított néhány hosszas előnyt magának a többiekkel szemben. Az üldözők tömören együtt haladtak mögötte egészen a kanyarig, ahol Billy Tiger elindult hátrafelé. Rui Faleiro a befutóban tovább növelte amúgy is tetemes előnyét és biztos elsőként ért célba. Maximum Joy bontakozott ki a célegyenesben és lett második, megelőzve Gleneely Girl-t.

Befutási sorrend: Rui Faleiro (3) – Maximum Joy (4) – Gleneely Girl (5)

II. futam – Nyeretlenek Versenye:

Winning Bid vezetett, mögötte az istállótársak, Déva vára és Kulafumbi galoppoztak, majd Juliana és Akrobat következtek. Az ügető átjárónál Taco Boy is megkezdte a zárkózást. Winning Bid folyamatosan növelte előnyét és teljesen elszórta a mezőnyt, hatalmas stílusban szerezte meg a győzelmet. A második helyért volt küzdelem Akrobat és Csodafi között.

Befutási sorrend: Winning Bid (6) – Akrobat (3) – Csodafi (4)

III. futam – Mogyoródi Hendikep:

A teljes mezőnynek remekül sikerült az indítás. Az élen Luck Stone és Juniperus kettőse galoppozott, de hamar csatlakozott hozzájuk Merzad is, a sort Perfect One zárta. A befutóra még mindig Luck Stone és Juniperus kettőse hozta a többieket, Merzad azonban visszacsúszott a sor végére. Haweeya és Miserend gyújtották be a rakétákat a célegyenesben és sikerült megszerezniük az első két helyet, Juniperus lett a harmadik.

Befutási sorrend: Miserend (2) – Haweeya (5) – Juniperus (6)

IV. futam – Nyeretlenek Versenye:

Nostra Balerina nem állt be a gépbe, így az indító rendelkezésére nem indult!

Silver Chimes indult a legjobban, őt 3-4 hosszal követte Napleány, Szépike, Rennina és Almarózsa, a sor végén Sir Huru galoppozott. Silver Chimes teljesen külön versenyt futott a többiektől és jó 10-12 hosszal nyerte a versenyt. Almarózsa jött fel a második helyre, Rennina a harmadik.

Befutási sorrend: Silver Chimes (7) – Almarózsa (3) – Rennina (6)

V. futam – Tavaszi Hendikep:

Lejelentés: Freddie Mercury (2)!

Remekül kezdett a mini mezőny, négyen fej-fejt galoppoztak a kanyarig, ahol libasorba rendeződtek. Uccellino vállalta magár a a vezetést, Renin, Sammy’s Warrior és Eltham volt mögötte a sorrend, utóbbi hátránya egyre jelentősebbnek tűnt az átjáróhoz közeledve. Időközben Uccellino mellé felment Sammy’s Warrior, Renin pedig tapadt rájuk. Az utolsó 300 méteren alakult ki izgalmas küzdelem, ugyanis megérkezett Eltham és Renin is felment Sammy’s Warrior mellé, hármójuk csatáját láthattuk, melyből Eltham került ki győztesen.

Befutási sorrend: Eltham (3) – Sammy’s Warrior (1) – Renin (4)

VI. futam – Péceli Hendikep:

Lejelentés: Bigfoot (4) és Royal Ron (10)!

American Dreaming és I Gotta Feeling kettőse kezdett a legjobban, de összességében mindenki jól indult. American Dreaming mellé Thessala ment fel, közel volt Golem, Mojave és Pink, I Gotta Feeling visszacsúszott a sor végére. American Dreaming hozta a lovakat a befutóra, ahol azonban többen is elindultak, megjelent Katie’s Kiss, Pink és legkívül Riviere d’Or. Az utolsó 100 méteren a sárga bebiztosította győzelmét, a helyezéseken Pink és a sokáig vezető American Dreaming osztoztak.

Befutási sorrend: Riviere d’Or (2) – Pink (3) – American Dreaming (5)

VII. futam – Kincsem film Díja – Pestmegyei Hendikep:

Lejelentés: Pikk Dáma (3)!

Speedtest ment el vezetni, őt Duce követte és a kanyar közepéig Batignolles is szépen tudta tartani velük a lépést. A távoszlopnál ment fel Speedtest mellé Duce, majd távolodott tőle és magabiztosan nyerte a versenyt.

Befutási sorrend: Duce (1) – Speedtest (2) – Batignolles (4)

VIII. futam – Pomázi Hendikep:

Babilonia kezdett a legjobban, mellé Almabor ment fel és ez a kettős kisebb előnyre tett szert a túlsó oldalon. A harmadik helyen Sabato galoppozott, majd Ballada, Anthea és a zárkózó Married következtek. Sabato jött egyre feljebb és a távoszlopnál átvette a vezetést Babilonia-tól, a harmadik helyre megérkezett Ballada.

Befutási sorrend: Sabato (2) – Babilonia (4) – Ballada (3)

 

SHARE THIS