Deep Night újabb szenzációs győzelmet aratott

A  Nyeretlenek Gátversenyében Pietro Testa (Kriskó Norbert) magabiztosan szerezte meg a győzelmet Sabato (Martin Cagán) és Dvorníky Dream (Lukás Matusky) előtt.
Az agaraknál Deep Night végig dominálva nyert a Zanzibar Díjban, Jazzy és Falcon lettek mögötte a helyezettek.

I. galopp futam – Lovasutánpótlás Kupa II. futama Hendikep:

Lovasváltozás: Cerro Torre (3) – Murakami Shu!

Greenpeace és Lisema kettőse kezdett a legjobban, Kökény volt mögöttük a harmadik, majd a messzi negyedik pozícióban Shakespeare galoppozott. Lisema a kanyar bejáratánál kezdett visszább csúszni, a helyét Greenpeace vette át, Kökény, a zárkózó Shakespeare és New Gift volt a további sorrend. Greepeace megnyugtató előnnyel fordult a befutóra és már nyerőnek látszott, nagyon jött azonban Shakespeare és az utolsó lépéseken  el is kapta, a dobogó alsó fokára New Gift állhatott fel.

Befutási sorrend: Shakespeare (2) – Greenpeace (5) – New Gift (1)

II. galopp futam – Nyeretlenek Gátversenye:

Lejelentés: Radio Ga Ga (1)!

Sabato kezdett a legjobban, ő állt élre a start után, mellé az első kanyarban Pietro Testa ment fel. A vezető kettős a túloldalon meglépett az üldözőktől, akiket Avanage vezetett. A kanyar bejáratánál rázta le magáról Pietro Testa Sabato-t, szerzett magának néhány hossz előnyt, így hozta a mezőnyt a befutóra. Sabato-t Dvorníky Dream és Dzsin próbálták támadni a finisben, de ők sem voltak már túl frissek, így Sabato meg tudta őrizni a második helyet a biztos nyerő Pietro Testa mögött, Dvorníky Dream-é lett a bronz.

Befutási sorrend: Pietro Testa (8) – Sabato (2) – Dvorníky Dream (3)

I. agár futam – Zanzibar Díj:

Minden agár jól indult a boxokból, néhány métert követően Deep Night kivált a mezőnyből. Falcon volt mögötte egy ideig a második, azonban Jazzy nagyot finiselt és felszaladt a második helyre Deep Night és Falcon közé.

Befutási sorrend: Deep Night (4) – Jazzy (5) – Falcon (3)

I. ügető futam – Tripszin Díj:

Több lónak sem sikerült jól a start, Betty Evo az indítás előtt hibázott is, Tina Hush pedig ki volt szakadva a mezőnyből. Üstökös, Ultra Lady és Ubulina RG triója kezdett remekül és libasorba rendeződtek. Az első egyenesben Ultra Lady átvette a vezetést Üstököstől, hátulról pedig megérkezett a gyengébben kezdő Urzulina és felügetett Üstökös mellé. Az élen lévő hármas a túlsó oldalon meglépett a többiektől és innentől ők domináltak. Urzulina az utolsó kanyarban elment Ultra Lady mellett, majd a befutóban megjelent Üstökös és a célig elkapta Urzulina-t, a harmadik helyen Ultra Lady végzett.

Befutási sorrend: Üstökös (6) – Urzulina (4) – Ultra Lady (5)

Győztes idő: 19,3

II. ügető futam – 2017. évi Kincsem Park Kupa Hendikep III. futam:

Redwood Vita hibával kezdett, kiesett a versenyből és Szivárvány is a diszkvalifikálás sorsára jutott. Norman indult a legjobban, de hamar elment mellette Prometheus, majd Uzorka Ville és a zárkózó Tequila Hush volt a további sorrend. Utóbbi felment Prometheus mellé és ketten nagyon elléptek az üldözőktől, akik Norman vezetésével érkeztek. Onze De Mayo kezdte meg a zárkózást az utolsó kanyarban, azonban elugrotta magát. A befutóegyenesben Tequila Hush egyértelműen jobb volt, mint Prometheus, ő nyerte a futamot, a harmadik helyre megérkezett Polémia. Uzorka Ville-t verseny közben diszkvalifikálták.

Befutási sorrend: Tequila Hush (8) – Prometheus (6) – Polémia (5)

Győztes idő: 18,9

III. ügető futam – Péntek Esti Szuper Sprint Díj:

Hajtóváltozás: Szökevény (6) – Orsó László!

Az első előfutamban Beatriz Galindo A.T. haladt át elsőként a célvonalon, azonban a Versenyintézőség tisztátlan ügetés miatt diszkvalifikálta, így Uncatchable került a döntőbe. A második előfutamban Priscilla ugrotta el magát, így Kapitánynak egyenes útja volt a döntőig. A harmadik előfutamot nagyon könnyen nyerte Renoir Lag.
A döntő résztvevői: Uncatchable (1), Kapitány (4), Renoir Lag (5)
A döntőt Kapitány nyerte.

Győztes idő: 05,5

 

 

 

SHARE THIS