/ by /   Magyarok külföldön / 0 comments

Lovasaink és lovaink révén négy országban voltunk érdekeltek

A legszebb sikert Bihari Alexandra érte el vasárnap Rómában. A HH Sheikha Fatima Bint Mubarak Ladies and Apprentice world championships versenysorozatban győzedelmeskedett. A sorozatban komoly rutinnal rendelkező lovas, remek finislovaglással az utolsó száz méteren biztosította be a győzelmet.
Az Alagi Zsokéiskola diákja, Makovicky Ákos Pozsony után Prágában is helyezést szerzett. A lovasutánpótlás futamokban egy második és egy harmadik helyezést szerzett a hétvégén.
Nagy Polett a FEGENTRI versenysorozatban pünkösd hétfőn a svájci Frauenfeld-ben lett negyedik. A fiatal lovasunk pontjainak számát Budapesten is gyarapíthatja a hazai rendezésű FEGENTRI futamon, a Derby és Kincsem Film Fesztivál hétvégéjén a Kincsem Parkban.
Helytálltak a magyar tréningből futó telivérek a pozsonyi Turf Gálán, a régió egyik legnagyobb versenyapján. Qltura 1800 méteren a negyedik. a kiváló Báthory a 29.000 euróval dotált 1200 méteres nagydíjban csupán egy fejhosszal kapott ki, míg a Kincsem Díj nyerő Rhett Buttler a legnagyobb díjazású versenyben, a 2400 méteres nagydíjban lett az ötödik. A keretprogramban a magyar tulajdonú, de szlovák tréningben álló, Esti Kornél győzött 1800 méteren.

SHARE THIS