/ by /   Kiemelt Ügető hír / 0 comments

Urban Legend nyerte a Tavaszi Hendikepet

Urban Legend (Vezér Emese) végig vezetve nyerte a Tavaszi Hendikepet. Dabano As (Lakatos Csaba) és Ügető Star (Kolozsi László) osztoztak a helyezéseken.

1. futam:

Velocity és Vezuvián hibáztak a start után és diszkvalifikálva lettek. Zsofesz állt élre, mögötte libasorba rendeződött a mezőny. Willemijn SB, Varannó, Vodocska M és Uliána Ketti ügettek a folytatásban. Az utolsó kanyarban Willemijn SB felment a vezető ló mellé, a célegyenesben pedig megelőzte, Varannó érkezett harmadiknak.

Befutási sorrend: Willemijn SB (3) – Zsofesz (4) – Varannó (6)
Győztes idő: 21,9

2. futam:

Ugolino Ans hibával kezdett, diszkvalifikálták. Raffella SM állt élre, őt libasorban követte Rózsakert, Olajbáró és Oscar Wilde. A túlsó oldalon Trendy Girl egyre feljebb zárkózott, míg meglepetésre Olajbáró visszább csúszott. A befutóra Trendy Girl érkezett elsőként, megtámadta Oscar Wilde és Tücsök. Célfotó döntött az első helyről Trendy Girl javára Oscar Wilde-dal szemben.
Vizsgálat (Trendy Girl-6)

Befutási sorrend: Trendy Girl (6) – Oscar Wilde (1) – Tücsök (5)
Győztes idő: 21,1

3. futam:

Oldtimer Diamant vezetésével érkezett a mezőny az első egyenesre, ahol kettesfogatokba rendeződtek az ügetők. A vezető mellé felment Nemzetesúr, mögöttük Overnight és Tonnyó duója helyezkedett. Utóbbi az utolsó kanyarhoz közeledve támadásba lendült, Oldtimer Diamant azonban könnyen tudott távolodni és start-célban nyerte a futamot. Overnight és Tonnyó osztoztak a helyezéseken.

Befutási sorrend: Oldtimer Diamant (4) – Overnight (3) – Tonnyó (6)
Győztes idő: 20,8

4. futam:

Lejelentés: NUBIA (1)
No Fear, Ruby Reeves, Orient Boy, Sunny, Szökevény és Talisman Sun sorrend alakult ki a start után. A túlsó oldalon Sunny felment No Fear mellé, azonban elugrotta magát. Az élmezőny sorrendje lényegében nem változott a verseny alatt, No Fear végig vezetve győzött, Ruby Reeves lett a második, Orient Boy a harmadik.

Befutási sorrend: No Fear (5) – Ruby Reeves (7) – Orient Boy (3)
Győztes idő: 22,1

5. futam:

Victory Knick és Royal Flesh kettőse hozta a lovakat az első egyenesre, mögöttük Unique Vil, Turaco Jet, Nixon és Bimbo de Chenu volt a sorrend. Utóbbi a túloldalon robbantott és felszaladt Victory Knick mellé, mögöttük Unique Vil próbált támadásba lendülni. A befutóban nagy csata alakult ki Bimbo de Chenu, Victory Knick és Unique Vil hármasa között.

Befutási sorrend: Unique Vil (1) – Victory Knick (2) – Bimbo de Chenu (4)
Győztes idő: 19,1

6. futam:

Rise N Shine hibával kezdett és kiesett a versenyből. Une Dame, Bezique Va Bene, Tengelic, Titus Livius és Tini-mia sorrend alakult ki. A túlsó oldalon Bezique Va Bene felment Une Dame mellé, Tengelic és Titus Livius voltak még közel, a sort Tini-mia zárta. Az utolsó 150 méter alakult izgalmasan, kívülről megindult Tengelic és a célban letakart mindenkit.

Befutási sorrend: Tengelic (4) – Une Dame (2) – Bezique Va Bene (3)
Győztes idő: 22,5

7. futam:

Nagyon jól kezdett a két hátulról forduló ló, Dabano As és Serafina Ketti, ennek köszönhetően hamar ledolgoztak valamennyit a hátrányukból. Urban Legend és Sóvirág kettőse vállalta a vezetést, mögöttük Wonderchild ügetett, a sort Unique Noble zárta. A túlsó oldalon Dabano As begyújtotta a rakétákat és felszaladt a frontba. Urban Legend érte el elsőként a célegyenest, megtámadta Sóvirág és Dabano As, de nem érték utol. Dabano As megszerezte a második helyet, Ügető Star jött fel harmadiknak.

Befutási sorrend: Urban Legend (2) – Dabano As (7) – Ügető Star (6)
Győztes idő: 21,8

8. futam:

Priscilla  kilőtt a startnál és elment vezetni. Repeta ügetett mögötte a második helyen, Tartalosz egyre feljebb zárkózott és a kanyarban felment Priscilla mellé. Tiko Time is megkezdte a zárkózást a túlsó oldalon és a befutóban már Tartalosszal együtt vezetők voltak. Nagy lendülettel érkezett kívülről Topmodell és mivel az élen Tiko Time elugrotta magát, a kanca nyerte a futamot. Repeta lett a második, Tartalosz a harmadik.

Befutási sorrend: Topmodell (1) – Repeta (7) – Tartalosz (3)
Győztes idő: 22,7

9. futam:

Hajtóváltozás: Donia d’Aunay – Hegedűs Sándor am.

Victoria Top Secret és Victory-Lease hibával kezdtek. Longines kilőtt a startnál és hatalmas előnnyel elment vezetni. Üstökös, Ultimate Force és White Plains volt a további sorrend. A túlsó oldal második felén Betty Evo kezdte meg a zárkózást. Longines távolozta a mezőnyt, ismét könnyű sikert aratott. Üstökös és Betty Evo értek célba mögötte, előbbit azonban tisztátlan ügetés miatt diszkvalifikálták, így Ultimate Force lett a harmadik.

Befutási sorrend: Longines (4) – Betty Evo (6) – Ultimate Force (5)
Győztes idő: 18,1

SHARE THIS