/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek, Uncategorized @hu / 0 comments

Új év, új forma

A világ halad, mi is próbáljuk tartani a lépést, így 2019-ben megléptük a már nagyon esedékes változtatást, elindítjuk a történelmi szaklap a Magyar Turf internetes változatát, az E- Turfot. A print változat a korábbi formában és tartalommal a négy fesztiválunkon fog megjeleni, míg a többi versenynapokon a versenyprogramra koncentrálva, kicsit kevesebb információval, ám jelentősen csökkentett áron jelentkezünk.

Az új internetes lóverseny szaklapban természetesen nem hiányozhat semmi, ami évszázadok óta jellemzi a Turfot, de mostantól sokkal több tartalommal és napra kész hírrel találkozhatnak az olvasók, elsősorban a sportág hazai szereplőiről, eseményeiről szóló írásainkban. Bízunk benne, hogy a sok szempontból felszálló ágban lévő magyar lóversenyzésnek ezzel az újítással újabb rajongókat szerzünk és hozzájárulunk a sportág népszerűségének a növeléséhez, csakúgy mint a már meglévő szakemberek, nézők, játékosok maximális kiszolgálásához.

Mindehhez a formátum adta összes lehetőséget kihasználjuk, hogy az újságot olvasva a XXI. században is mindenki izgalmasnak találja ezt a XIX. században gyökerező, szerencsejátékkal fűszerezett sportot és polgári szórakozást, a lóversenyt.

Lóverseny forever!

Pécsi István
igazgató
Kincsem Park

SHARE THIS