/ by /   Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Új forma, itt az E-Turf

A Kincsem Park 2019. januárjában elindította a nyomtatott Magyar Turf internetes változatát, az elektronikus lóverseny magazint, az E-Turfot, melyet a kincsempark.hu-n lehet megtalálni. Az E-Turf megszületésének legfőbb oka, hogy az érdeklődőket és fogadókat minél gyorsabban és naprakészebben tudjuk tájékoztatni a hazai lóversenysport híreiről. A Magyar Turf print változata továbbra is megmarad, elsősorban a versenyprogramra koncentrálva, kevesebb olvasnivalóval és jelentősen csökkentett áron. A korábbi fényképes és színes print Turf a négy fesztiválunkon fog megjelenni.

Az új internetes lóverseny szaklapban, melyben minden nap olvashatnak valamilyen újdonságot, a sport hazai szereplőiről és eseményeiről szól. Bízunk benne, hogy a sok szempontból felszálló ágban lévő magyar lóversenyzésnek ezzel az újítással újabb rajongókat szerzünk és hozzájárulunk a sportág népszerűségének a növeléséhez csakúgy, mint a már meglévő szakemberek, nézők, játékosok maximális kiszolgálásához.

Mindehhez a formátum adta összes lehetőséget kihasználjuk, hogy az újságot olvasva a XXI. században is mindenki izgalmasnak találja ezt a XIX. században gyökerező, szerencsejátékkal fűszerezett sportot és polgári szórakozást, a lóversenyt.

SHARE THIS