/ by /   A nap híre, Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Óriási nyeremények az egyre népszerűbb Kincsem+ TUTI-val

A Szerencsejáték Zrt. a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. együttműködésével az idei évben kiemelt hangsúlyt fektet a Kincsem+ TUTI lóversenyfogadási játékára. A keddi sajtótájékoztatón Pécsi István, a Kincsem Nemzeti Kft. ügyvezetője és Kompolti Péter, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelem-szervezési igazgatóhelyettese ismertette a lósportok és lóversenyfogadás jelenét és jövőjét valamint a Kincsem+ TUTI terméket.

Hazánkban évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a lóversenysport a fiatalok körében is, akik szívesen szurkolnak élőben az izgalmas futamok alatt. Az 1800-as évek elején meghonosított sport ráadásul több kiemelkedő magyar lovat is adott a világnak. Pécsi István, a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. és a Kincsem Nemzeti Kft. ügyvezetője beszélt a hazai lóverseny trendekről, nemzetközi hátteréről, valamint a Kincsem+ TUTI termék szerepéről a magyar lóversenysport finanszírozó támogatásában.

„Óriási lépés és lehetőség számunkra, hogy a Szerencsejáték Zrt.-nek köszönhetően egy országosan ismert, népszerű hálózatba kerülhetett be a lóversenysport. A fogadás szorosan hozzátartozik a lóversenyhez, és egy teljesen más élményszintre juttatja az embert. Nagy örömmel látjuk, hogy a Kincsem+ TUTI játéknak köszönhetően már többen váltak milliomossá Magyarországon, ráadásul az év elején rekord is született, egy szerencsés fogadó ugyanis a lóversenyjátékok hazai történetének eddigi legnagyobb összegét, több mint 104 millió forintot vihetett haza” – hangsúlyozta a mai sajtótájékoztatón Pécsi István.

A lóverseny önmagában is izgalmas és látványos esemény, de akkor élhetjük át igazán egy-egy futam varázsát, ha fogadunk is a verseny kimenetelére. Ma már ezt az élményt a Kincsem+ TUTI speciális játékának köszönhetően mindennap átélhetjük. Ez a különleges fogadási forma a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein, az ország 4500 pontján 2017 óta már elérhető. Mivel a játék nem igényel előzetes lóversenyismeretet, így az egyszerűség, és a könnyedség élményét kínálja – a hét, sőt az év minden napján. Kompolti Péter, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelem-szervezési igazgatóhelyettese az eseményen elmondta, az idei évben a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. kiemelt célja, hogy még közelebb hozza a fogadókhoz a lóversenysportot, így áprilistól megújítja a világ első számú lóversenyjátékának kommunikációját.

„A Szerencsejáték Zrt. a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft.-vel közösen azon dolgozik, hogy még inkább megismertesse a fogadókkal a lóversenyt, ezért megújítja áprilistól a Kincsem+ TUTI kommunikációját. Úgy gondolom, hogy a hazai lóversenysport fellendítésének egyik állomása lehet a Kincsem+ TUTI széleskörű, figyelemfelkeltő promotálása, hiszen a sportfogadásnak ez a különleges válfaja kevésbé ismert és elismert egyelőre a hazai játékosok körében. Ahhoz, hogy még többen megismerhessék és megkedvelhessék a lóversenyt, országos fogadóhálózatunkkal tudunk a legjobban hozzájárulni” – emelte ki Kompolti Péter, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelem-szervezési igazgatóhelyettese.

A Szerencsejáték Zrt. állami vállalatként fontosnak tartja, hogy a Kincsem+ TUTI termékből befolyó többlet-bevételek révén támogassa a nemzeti lóversenysport ügyét és így tevőlegesen is hozzá tudjon járulni ahhoz, hogy újra nemzeti értékként tekintsünk a magyar lóversenyre.

SHARE THIS