/ by /   Kiemelt egyéb hír / 0 comments

A Horze kabát boldog tulajdonosa

A Galopp Kapunyitót megelőzte a Kincsem Park és a Horze Lovasáruház nyereményjátéka, melyet Filep Gabriella nyert meg. Nagyon népszerű volt a játék, több százan válaszoltak a kérdésünkre, hogy a kék vagy a bordó színű Horze tavaszi lovas kabátot viselnék-e szívesebben lovagláskor vagy a valamelyik tavaszi Kincsem Parki versenyen. A győztest az egész család elkísérte, hogy a lóversenypályán átvegye a szép és praktikus lovas kabátot.

Gratulálunk ehhez a sikerhez! Mióta követed a Kincsem Park Facebook oldalát?
– Az első Kincsem Park élményünk a Kincsem című film szabadtéri vetítésének a premierjéhez kapcsolódik. Részt vettünk 2017. nyarán a Derby és Kincsem Film Fesztiválon. Elvarázsolt a hely hangulata, a gyönyörű lovak és természetesen az esti filmvetítés is. Szerettünk volna máskor is jönni, így ezért kezdtem el követni az oldalt és azóta olvasom a lóversenysport híreit. Azóta rendszeresen jövünk, sőt a Szilvesztert is töltöttük már a Kincsem Parkban.

Mi volt a legemlékezetesebb lóverseny-élményed?
– Egyrészt ez a Derby nap, másrészt miután a díjugratásban is benne vagyunk, a 2018-as nagy nemzetközi díjugrató verseny a Nemzeti Lovardában. Ez egy nagyon rangos nemzetközi verseny volt és úgy hallom, hogy a Kincsem Parkba is terveznek hasonlót, 2021-ben az Európa-bajnokságot.

Miért játszottál most a Kincsem Park Facebook oldalán?
– Szeretjük a hasonló játékokat, illetve a Horze termékeit, ezért játszottam ebben a játékban. Tetszett a kabát és a kislányomnak szerettem volna megnyerni. Mi lettünk a szerencsés nyertesek a sorsolás után, úgyhogy nagy az öröm.

Kislányod ezek szerint akkor a lovak szerelmese?
– Imádja a lovakat. Amatőr szinten lovagol és versenyzik díjugratás szakágban, de ettől az évtől elkezdődtek a komolyabb munkák a számára, szeretne profi szinten lovagolni és versenyezni. Nagyon hálásak vagyunk a szervezőknek, köszönjük Kincsem Park, köszönjük Horze!

SHARE THIS