/ by /   Friss hírek / 0 comments

Kincsem+ krónika, 15. hét

7,5 milliót hozott a múlt szerdai ügető egy TUTI játékosnak, megtáltosodott a 8-as, színes volt kínálat: galopp-, ügető-, gát- és akadályversenyek a programon
Szerdán Lyonból jelentkezett a Kincsem+ futam, ahol a francia nemzeti ügető bajnokság, a Grand National du Trot harmadik állomásaként egy 3250 méteres versenyben álltak starthoz a fogatok. A 6-12-2-11-3-as befutási sorrend egészen biztos emlékezetes marad egy hazai fogadó számára, hiszen ezzel az eredménnyel Kincsem+ telitalálatot ért el, ami 7.431.660 Ft-os nyereményt jelentett. Ez a kiváló osztalék annál is inkább figyelemreméltó, mert mindez egy 13 lovas mezőnyben született, így jelentősen megnőtt a nyerési esély összehasonlítva a 18-20 résztvevős futamokhoz képest.

A GNT
A fenti rövidítéssel jelzett ügető versenysorozat 14 állomásból áll, és egész évben izgalomban tartja a lóversenyzés híveit. Külön pontozzák a lovak és a hajtók szereplését, és a sorozat végén, decemberben Vincennes pályája ad otthont a döntőnek. Tavaly a francia ügető versenyzés „királya”, Jean Michel Bazire vehette át a győztesnek járó kupát, míg a lovak között Cleangame volt a legeredményesebb. Mivel még a sorozat elején vagyunk, így korai lenne az esélyeket latolgatni, de mindenképp érdemes jövő szerdán (április 24-én) figyelni a soron következő GNT futamot, amely mindig szoros eredményt és attraktív osztalékokat jelent.

 

A lóversenyzés majd minden ága bemutatkozott
A múlt héten a nemzetközi lóversenyzés minden formája képviseltette magát, így a hazai játékosok is ízelítőt kaphattak az ügető és galopp hangulatából. Ez utóbbi három szakága is szerepet kapott a Kincsem+ programjában, így láthattunk síkversenyeket, gátfutamot és akadályversenyt is, amelyek hatalmas népszerűségnek örvendenek világszerte. Egyedül az ügetőlovaglás nem szerepelt a kínálatban, pedig ez is sokak kedvence a csinos zsokélányoknak köszönhetően.

Pénteken jött a papírforma, mégis félmilliót lehetett nyerni
A péntek esti ügetőversenyben szinte „csont nélkül” jöttek a favoritok, aminek meg is lett az eredménye, hiszen több ezer nyertes szelvény alakult ki országszerte, ezzel is megédesítve a hétvégi pihenést. Érdekesség, hogy még ebben az esetben is 526 ezer forintot fizetett a telitalálatos szelvény, márpedig nem kevesen örülhettek ennek a csinos összegnek a „tutisták” között!

Bazire kezéből kicsúszott a győzelem, így 814.140 Ft lett a telitalálat
Szombaton azt a ritka esetet láthattuk, amikor Jean Michel Bazire egy már szinte biztosnak látszó győzelmet szalasztott el. A fent említett Cleangame sulky-jában a célegyenesre fordulva egyedül maradt az élen, amikor az őt üldöző 5-ös számú ló ügetés helyett vágtába csapott át, így kiesett a versenyből. Azonban az utolsó pillanatban érkezett Alexandre Abrivard és Ble Gu Gers (9) alaposan áthúzva ezzel JMB számítását. Ennek azok a fogadók örülhettek leginkább, akiknek így alakult ki a tökéletes sorrendjük egyezően a szelvényükön szereplő öt számmal és ennek köszönhetően több, mint 800 ezer forint ütötte a markukat.

Négyszer is betalált a 8-as, gyengélkedik az 5-ös
A múlt héten panaszkodtunk, hogy hetek óta nem láthattuk a 8-as számot a nyerő kombinációkban, ám most alaposan felzárkózott. A hét utolsó négy napján minden alkalommal szerepelt az első öt helyezett között, sőt egyszer, csütörtökön még a győztes ló is ezt a számot viselte az oldalán. Az 5-össel viszont úgy tűnik, bajok vannak, hiszen az utolsó négy héten csupán átlagosan heti egyszer jelentkezett a top 5-ben, ami nem túl acélos teljesítmény. A 13-as viszont jó hetet zárt, hiszen vasárnap az nyerhetett nagyot, egész pontosan 94 millió forintot, akinek az első helyen ez a szám szerepelt a szelvényén.

HZ

SHARE THIS