/ by /   Hazai agár hírek / 0 comments

Egyedi grafikájú agaras és lovas ruházat

Mit lehet tudni Rólatok? Hogyan kezdődött, hányan vagytok a csapatban?
A TIWILD – „This Is What I Like Doing” –egy, már rég megfogalmazódott gondolat későn beért gyümölcse. A nevünk egyben a mottónk is; This Is What I Like Doing vagyis ’Ezt szeretem csinálni’. Ezt a mantrát mindenki magáének érezheti, aki megveszi a termékeinket, hisz egyedi grafikákat készítünk számukra és számunkra is kedves témákban.
A csapatunk elég vegyes háttérrel bír, van köztünk biológus, grafikus, marketinges. Mindegyikünk lelkes állatbarát és állatvédő. 2018-ban fogalmazódott meg a gondolat, hogy ugyan kereslet lenne igényes grafikával ellátott jó minőségű ruházatra, de a kínálat elég karcsú, így úgy döntöttünk, hogy „This Is What I Like Doing” szlogennel, mi megcsináljuk!

Miért pont agaras pólók?
Mindegyikünknek van agara! Nekem van egy Borcsa lányom (magyar agár), a világ legtündéribb kutyája! Bújik, alszik, nem rág, nem ugat, úgyhogy nagyon ideális belvárosi lakótárs. Leginkább alszik, de amikor eljön a séta ideje, akkor hihetetlen energiák szabadulnak fel belőle, én meg csak állok és csodálom a könnyed száguldását.
Borcsával való barangolásaink során rengeteg agaras ismerősre tettünk szert és felmerült, hogy nagyon nehéz minőségi agaras kiegészítőkhöz hozzájutni. Az agár meg olyan, hogy magát és a gazdáját is öltözteti. Elegáns nyakörveket és kutyaruházatot már itthon is könnyedén be lehet szerezni, de a mi ruházatunkra ez még nem mondható el. Úgy hogy itt van a TIWILD, hogy ezt orvosolja!

Van-e rá kereslet és leginkább kik a vásárlóitok?
Örömmel látjuk, hogy van kereslet és hogy sikerült olyan portfólióval előállnunk, ami minden korosztály számára kedves és viselhető. Elég tág az a korosztály, akiket vásárlóink között tudhatunk. Jellemzően az összes vásárlónk agártulajdonos.
Egyre több kutyás és agaras rendezvényen jelenünk meg, ahol nagyon értékelik mind a grafikai megoldásokat mind a minőségi pólót, amikre tervezünk. Illetve folyamtatosan kérünk visszajelzéseket a vásárlóinktól, mit látnának még szívesen, mennyire elégedettek a minőséggel…stb. Tehát teljes mértékben figyelembe vesszük a vásárlói igényeket és ennek megfelelően alakítjuk a portfóliónkat.

Terveztek-e újdonságokat? Úgy láttam, lovas pólok is készülőben vannak?
A TIWILD, bár imádja az agarakat, semmiképp sem agár brand! Az agár- és az ezzel kapcsolatos sportok portfóliónk egy nagyon erős magját képzik – mondhatni a piramisunk alappillére – de csak egy része annak amit a TIWILD a jövőben nyújtani szeretne a közönségének.
Nemrég elkészült a lovas portfóliónk ’Csikó’ sorozata, de készülünk díjugrató és galopp témában is meglepetésekkel.
Lévén az állatszereteten kívül imádjuk az extrém sportokat is, a következő állomás ezt a kategóriát fogja körbejárni. Nagyon izgalmas időszak ez!

Ha minden igaz, találkozunk Veletek a Kincsem Parkban? Mikor és melyik rendezvényen?
Igen, már nagyon várjuk, hogy a Kincsem Park közönségével is találkozzunk! Több eseményre is szeretnénk menni, többek között az új pálya megnyitójára és a június 28-i Kincsem Park Agár Derbyre is.

Milyen termékekkel készültök a Kincsem Park rendezvényeire?
A Kincsem Park pályaagaras és lovas rendezvényeinek grafikai tervezését Kárpáthegyi István készíti. István egy kiváló grafikus és tetoválóművész. Öröm látni, ahogy a kezei között életre kel egy elképzelés. Kíváncsian várjuk és őszintén reméljük, hogy a Kincsem Park látogatóinak tetszését is megnyeri majd portfóliónk!

SHARE THIS