/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Magyarok külföldön!

Cirfandli (Bakos Gábor) a Káposztásmegyeri Díjban

Ezen a hétvégén négy telivérünk utazik külföldre, hogy számot adjon tudásáról, szombaton Cirfandli és Top L’Ami, vasárnap pedig Crushing Power és Rikoleta versenyez majd.

Fézer Róbert idomítottjai a németországi Berlin-Hoppegarten-be utaznak:

Top L’Ami (Bakos Gábor) a Preis vom Bötzsee-12 lovas mezőnyében szerepel majd, a társaságban több ismert telivér: Do It In Rio és Di Mo is jelen lesz, valamint Frank Fuhrmann idomítottját, Kareless-t is az esélyesek közt tartják számon a tippszterek. A 6.000 euróval díjazott futamban 1200 méteren csatáznak majd a versenyzők, a verseny startja 16:05-kor lesz.

Top L’Ami a Szépalmapusztai Hendikepben

A startlista az alábbi linken érhető el.

Cirfandli a Listed kategóriába sorolt Sprint-Kupában (Hoppegartener Sprint-Cup) fut majd, 25.000 eurós díjazásért, 1200 méteren, lovasa szintén Bakos Gábor lesz. A mezőnyben kiváló német lovakat találunk, köztük a kétszeres győztes Shining Emerald, a mögötte ezüstérmes Mc Queen és Zargun- lehetnek a legveszélyesebb ellenfelek. Start: 16:40-kor.

A startlista az alábbi linken érhető el.

Crushing Power (Petr Foret) a Gróf Károlyi Gyula Emlékversenyben

A hazai különítmény másik része Szlovákiába látogat el, ahol a Hazafi Díj testvérversenyét tartja a szervező, Maronka Gábor Crushing Power-t, Stanislav Georgiev pedig Rikoleta-t viszi el a megmérettetésre. A Jarná cena kobýl távja 1700 méter, díjazása pedig 20.000 euróra rúg, így az előzetes tervek alapján 9-en versenyeznek majd. A startlistában szép számmal találunk jó esélyeket, a sokszoros helyezett Palmera-, a veretlen Nikeandnemesis, és a Listedet is megjárt Dark Absolu komoly figyelmet érdemelnek. A futam a 6. összecsapás lesz majd a nap során, start 16:35-kor.

Rikoleta a Blaskovich Ernő Emlékversenyben

A startlista az alábbi linken érhető el, az oldalon a legördülő menüben válasszák a vasárnapi versenynapot.

Az indulóknak sok sikert kívánunk!

Varga Áron

fotók: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS