/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Izgalmas futamok szombaton

 

A hétvégi ügetőversenynap egyik legizgalmasabb kérdése, hogy a sok jó formában lévő ügető közül ki nyeri meg a napi főversenyt, a Komornyik Díjat. A 17:00 órakor kezdődő versenyben nyolc ügető áll starthoz. Remek esélynek tűnik Unreal Boss (7), a zsinórban három versenyt nyerő Zséda (5), a régen látott Zapato (2) vagy a két győzelem után futó Vakarcs RG (1). A 600.000 forinttal díjazott verenyben Villeneuve (3), Zenit Charme (4) és Uptown Boy M (6) jó futása sem lenne meglepetés.

A napi főversenyt megelőző versenyben a Williams szindrómában szenvedő betegekre emlékezünk, a világnapjuk tiszteletére. E ritka genetikai betegségben szenvedő fiatalok és hozzátartozóik a tavalyi évhez hasonlóan tiszteletdíjat ajánlottak fel a Williams Díj nyerőjének.

Most szombaton lesz a Rivalda Hendikep az ügetőn, ahol több ismert galopp szakember mellett, versenyközegek is a kocsiba ülnek. A verseny 14:30-kor lesz a Kincsem Parkban. A papírforma alapján Csapkovits Tamás versenytitkár és Universal Boy remek esély, de kedvező startszámáról Kovács Sándor (Ugolino Ans) és Suták Csenge (Trendy Girl) is képes lehet a győzelemre. A második sorból Pesti  Adrián bejelentő és nyergelő bíró (Nemzetesúr) és Kovács Milán amatőrlovas (Ucatchable) kerülhet küzdelembe a nagyon kiegyenlített mezőnyben.

SHARE THIS