/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Interjúk-szakcikkek / 0 comments

Egyre népszerűbb a Kincsem+ Tuti!

Európa legkedveltebb lóversenyfogadási terméke, a Quinté+ azaz Kincsem+ minden nap sok milliós, esetenként sok száz milliós nyerési lehetőséggel kecsegtet, ráadásul a játék nagy mértékben leegyszerűsödött az utóbbi fél évben.

A francia fogadásszervező immár 18 országban értékesíti a terméket, Európa legnagyobb értékesítő hálózatainak egyike ma már Magyarország, köszönhetően a Szerencsejáték Zrt. hatalmas hálózatának, már több mint 4500 helyszínen fogadhatunk országszerte. Emellett persze ott a LOVI hálózat offline és online rendszere is, ahol a gépi játék mellett valamennyi fogadási típus elérhető, így a fogadók a teljes palettán kipróbálhatják magukat.

A Nyerő Plusz szám megszüntetésével a játék sokkal egyszerűbb, és reális nyerési esélyt nyújt, emellett a négy nyerő osztály osztalékai is jóval magasabbat, melyet szép számmal nyugtázhatnak nyerteseink. Az elmúlt fél évben kollégáink folyamatosan fogadják a nagy nyeremények boldog nyerteseit, akik az esetek legnagyobb százalékában a Kincsem+ Tutival jártak sikerrel, és persze a kisebb nyeremények kifizetése is megsokszorozódott, így nyugodtan mondhatjuk, hogy a Kincsem + népszerűsége az évek előrehaladtával töretlen, a sok pozitív visszajelzés révén rengetegen megismerték, és nyugodtan mondhatjuk meg is szerették.

A Szerencsejáték Zrt. nagy figyelmet fordít a játék megismertetésére, a SzerencseMix hasábjain is rendszeresen megjelennek a Kincsem+ Tuti legfrissebb hírei, magas osztalékai, aktualitásai. Játszanak továbbra is Kincsem+ Tutit megéri, hiszen az elmúlt hét átlaga is meghaladta a 25 milliós napi főnyereményt.

Vasárnap pedig kiemelt Jackpottal vártuk Önöket, hiszen Chantilly-ban a Prix de Diane-t azaz a Kanca Díjat futották a telivérek! A nagy napon 52 782 480 forintot lehetett nyerni a sorrendi ötös találattal! Befutási sorrend: 4 – 16 – 1 – 7 – 10

Az aktuális SzerencseMix szám itt olvasható!

SHARE THIS